Milli Takım'ın İzlanda maçı ertelenebilir: UEFA'nın 'don' kararı bekleniyor!

UEFA Uluslar B Ligi'nde bu akşam TSİ 21:45'te oynanması planlanan İzlanda-Türkiye karşılaşması, hava koşulları nedeniyle ertelenme tehlikesiyle karşı karşıya.

İzlanda'nın başkenti Reykjavik’te yer alan Laugardalsvöllur Stadı'nda yaşanan soğuk hava dalgası ve don tehlikesi, maçın akıbetini belirsizliğe sürüklüyor.

İzlanda basınından Visir'in haberine göre, statta zemin ısıtma sistemi bulunmaması, don olaylarına karşı sahayı savunmasız hale getiriyor. UEFA yetkilileri dün İzlanda Futbol Federasyonu ve saha personeliyle yaptıkları toplantıda, maçın ertelenmesi konusunda henüz bir karar almadı. Ancak, bugün yapılacak yeni incelemelerin ardından erteleme kararı çıkıp çıkmayacağı kesinleşecek.

MAÇ SALI GÜNÜNE ERTELENEBİLİR

Saha zemininin buzlanmaya karşı korunması için zemine koruyucu kumaş serildiği belirtilirken, bu önlemin yeterli olup olmayacağına dair şüpheler sürüyor. UEFA yetkililerinin bugün vereceği nihai karar, maçın oynanıp oynanmayacağını belirleyecek. Eğer erteleme kararı alınırsa, İzlanda-Türkiye maçı en geç salı günü oynanacak.

A Milli Takım, bu zorlu deplasmanda zemin ve hava şartlarının getirdiği belirsizlikle birlikte maç öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Maçın oynanıp oynanmayacağına dair gözler UEFA'nın yapacağı incelemelerde olacak. Don tehlikesi altındaki karşılaşmanın akıbeti merakla bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri