Milot Rashica, Lugano maçı öncesi iddialı konuştu

Beşiktaş'ın Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında Antalyaspor’u 4-2 mağlup etmesinin ardından Kosovalı futbolcu Milot Rashica, maç sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Rashica, galibiyetten dolayı memnuniyetini ifade ederken, takımın performansına dair övgülerde bulundu.

Maç sonrası değerlendirmesinde Rashica, "Kaliteli oyuncularımız var ve arkalara yaptıkları koşular çok etkili. Bu koşulara attığım paslarla katkı sağladığım için mutluyum," dedi. Ayrıca, genç oyuncu Ernest Muçi'nin attığı gol hakkında da görüşlerini paylaşan Rashica, "Muçi’nin golü beni çok mutlu etti. Çok iyi bir oyuncu ve insan. Oynamamak zor olabilir, ama hak ettiği bir gol attı. Uzun bir sezon olacak ve böyle yetenekli oyunculara ihtiyacımız var," ifadelerini kullandı.

Geçen yılki duruma göre büyük değişiklikler olduğunu belirten Rashica, "Takıma çok iyi oyuncular katıldı. Hocamız ve ekibiyle getirdiği enerjiyle birlikte, biz de sahada istenilen performansı göstermeye çalışıyoruz. Geçen yıl zor zamanlar geçirdik ama bu sezon Süper Kupa ile başladık ve taraftarımızın enerjisini hissettik. Onlar için elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve uzun sezon boyunca desteğe ihtiyacımız olacak," şeklinde konuştu.

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Lugano ile oynayacakları maçlarla ilgili Rashica, "Lugano ile iki önemli maç oynayacağız. Sezona galibiyetle başlamanın önemli olduğunu düşünüyorum. Rakibi iyi tanıyoruz ve geçen yıldan farklı bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Rakiplerinde değişiklikler var. Bu maçlara çok iyi hazırlanacağız ve elimizden geleni yapacağız," değerlendirmesinde bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri