Montella kariyer zirvesinde

Vincenzo Montella dört maçta aldığı on puanla kendi kariyer zirvesinde yer alıyor.

ÖZEL HABER - YASİN ŞAHİN

A Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella, kariyer başlangıcı olarak kariyer zirvesinde görünüyor.

A Milli Takım ile dört maça çıkan Vincenzo Montella, maç kaybetmezken dört maçtan on puanla ayrıldı. Aldığı galibiyetler arasında Hırvatistan ve Almanya gibi takımların da olması İtalyan teknik adamın büyük artıları arasında yer aldı.

Montella daha önce kariyerini İtalya’da geçirmiş, İtalya haricinde İspanya’da Sevilla ve ülkemizde Adana Demirspor ile bir sezon geçirmişti.

EN İYİ BAŞLANGIÇ MİLLİ TAKIMLA

İlk dört maçı göz önüne alındığında Montella, topladığı on puanla milli takım performansıyla diğer takımlardaki performansının önüne geçmiş durumda.

Adana Demirspor ile ilk dört maçta Montella’nın topladığı puan 7 oldu.

Fiorentina ile ilk dört maç 1 puan toplayabilirken, Sevilla’da kupa maçları hariç ligi göz önünde bulundurduğumuzda dört puan çıkarabildi.

Milan’da 6 puan toplayan İtalyan teknik adam, yine Sampdoria’da da 1 puan almıştı. Sampdoria’dan önce yer alan ilk Fiorentina dönemi ise görece daha başarılıydı. Montella ilk döneminde dört maçta 7 puan almıştı.

Catania ile topladığı beş puana karşılık kariyerinin ilk deneyimi olan Roma’da da bugünkü performansını yakalamaya yaklaşsa da Roma ile çıktığı ilk dört lig maçında 8 puan toplayabildi. Geçici olarak bir maç teknik direktörlük görevi yürütmüş bundan önce ondan da galip ayrılmıştı ancak 6 hafta sonra tekrar göreve gelerek kesintisiz olarak dört maçında 8 puan çıkarabildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri