Montella: "Neler yapmamız gerektiğini biliyoruz"

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, İzlanda maçı öncesinde yaptığı açıklamada, önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını vurguladı.

Montella, "Grup için anahtar bir maç. İzlanda'nın burada geçmişte elde ettiği iyi sonuçlar var, fakat neler yapmamız gerektiğini biliyoruz. Saha şartları ve atmosferden kaynaklı zorluklara hızlıca adapte olmalıyız," dedi.

Kadroda rotasyon düşüncesinin olduğunu belirten Montella, "Yarın son kararımızı vereceğiz," ifadelerini kullandı. İzlanda'nın organize bir takım olduğunu ve fiziksel olarak etkili olduklarını dile getirdi.

Orkun Kökçü ise, "Yarın İzlanda'yı deplasmanda mağlup ederek bir ilki başarmak istiyoruz," dedi. Uzun yolculuk ve hava şartlarının bahane olmayacağını belirten Kökçü, takım içinde iyi bir performans sergilediklerini ifade etti. Kerem Aktürkoğlu'nun milli takıma katılmasının uyumlarını artırdığını da sözlerine ekledi.

Kökçü, yoğun maç takviminin kendisi için bir zorluk teşkil etmediğini, aksine performansını artırdığını düşündüğünü belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri