Mourinho: "Bu ligde bazı takımlar daha kolay maç kazanıyorlar”

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Samsunspor ile oynanan ve 2-2 berabere sonuçlanan maçın ardından basın toplantısı düzenledi.

Puan kaybettikleri için üzüntüsünü dile getiren Mourinho, kalan maçlarda galibiyet için mücadele edeceklerini vurguladı.

Mourinho, “Samsunspor’u ve teknik direktörünü tebrik ediyorum. Gerçekten organize bir takım ve iyi bir taraftar destekleri var. Bugünkü sonuç beni memnun etmiyor ama bu maçı oynamış olmaktan dolayı mutluyum” dedi. Puan tablosundaki duruma da dikkat çeken Mourinho, “Rakiplerimize olan mesafemiz 2 puan arttı. Bunun sezon sonundaki etkisini bilemem. Ama Bodrum maçı için 3 puan almak için savaşacağız” ifadelerini kullandı.

Maç sırasında yaşanan bir eksiklikten dolayı oyuncularının oyunu durdurmadığını belirten Mourinho, “4 dakika boyunca 10 kişi oynadık. O an mutsuzdum çünkü oyuncularımın o tecrübeye sahip olmadığını düşündüm. Bu, maçın dinamiğini değiştirdi” dedi.

İrfan Can Kahveci’nin oynayıp oynamadığına dair sorulara yanıt verirken de Mourinho, “Sürekli bu soruları duymaktan yoruldum. İrfan, Tadic veya diğer oyuncuların oynayıp oynamaması konusunda açıklama yapmak zor. Her oyuncunun önemli anları ve hataları olabiliyor” dedi.

Mourinho, diğer takımların kazandığı maçlarla ilgili olarak da, “Bu ligi biliyoruz. Bazı takımlar daha kolay maç kazanıyor. Ama biz, sonuna kadar her maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Önümüzde önemli maçlar var; birlikte savaşalım ve inanmaya devam edelim” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri