Mourinho: Sonuçtan memnun değilim

Fenerbahçe'nin teknik direktörü José Mourinho, UEFA Avrupa Ligi'nde Manchester United ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada "Teoride" kendilerinden daha üst seviyedeki bir takıma karşı harika bir performans sergilediklerini ifade etti.

Mourinho, kırmızı kart görmesine de değinerek "Sanırım yapabileceğim en iyi şey Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra UEFA turnuvalarında yer almayan bir kulübe gitmek. Başka bir şey demek istemiyorum" dedi.

Samsunspor maçını da hatırlatan Mourinho "Orada net pozisyonlar kaçırdık. 10 kişi kalınca geri çekilmek zorunda kaldık" diyerek takımın maç içindeki durumunu analiz etti. Manchester United'a karşı sergiledikleri performansın devamını dilediğini vurgulayan Mourinho "Böyle oynamaya devam edeceğimizi umuyoruz" şeklinde konuştu.

Rakip kaleci Onana'nın etkili kurtarışlarına da dikkat çeken Mourinho "Bugünkü sonuçtan mutlu değilim ama oyuncularımın tebrik edilmesi gerektiğini düşünüyorum" dedi. Ayrıca Cenk Tosun gibi oyunculara forma şansı veremediği için üzüntü duyduğunu belirtti.

Son olarak Manchester United'ın aldığı 1 puanın onlar için olumlu olduğunu ancak Fenerbahçe'nin takım olarak sergilediği iyi mücadeleye rağmen sonuçtan memnun olmadığını ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri