Murat Yıldırım'dan Çorum FK'ya veda

Ahlatcı Çorum FK'nin sahibi ve kaptanı Murat Yıldırım, hisselerini Kulüp Başkanı Oğuzhan Yalçın'a devrederek takımdan ayrıldığını açıkladı.

Trendyol 1. Lig takımlarından Ahlatcı Çorum FK'nin sahibi ve kaptanı Murat Yıldırım, takımdan ayrıldığını duyurarak hisselerini Kulüp Başkanı Oğuzhan Yalçın'a devrettiğini açıkladı.

Sosyal medya üzerinden paylaştığı mesajında, özel bir durum nedeniyle kulüpten ayrıldığını belirten Yıldırım, Çorum FK'yi 1,5 yıl önce futbolcu olarak değil, sahibi olarak devraldığını hatırlattı. Bu süre zarfında büyük bir sorumluluk üstlendiklerini ve hem tedbirleri hem de hazırlıkları hayallerine uygun bir şekilde gerçekleştirmeye çalıştıklarını dile getiren Yıldırım, Çorum FK'yı 56 yıl sonra şampiyon yaparak önemli bir başarı elde ettiklerini vurguladı. Takımı sürekli gelişen şampiyonluklar ve yeni başarılarla tanımlanabilen bir kulüp haline getirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Çorum FK ile adını dünya futbol tarihine yazdığını ifade eden Yıldırım, bir futbolcunun aynı zamanda sahibi olduğu kulüpte oynayarak bu seviyede şampiyonluk yaşamanın benzersiz bir deneyim olduğunu söyledi. Yıldırım, Çorum FK'nin emaneti olan hisselerini kulüp başkanına devrederek futbolcu ve kaptan olarak veda ettiğini, ancak her zaman taraftar olarak kalacağını belirtti. Ayrıca, taraftara verdiği sözü tutmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirerek destek veren herkese teşekkür etti. Özellikle, eşine, arkadaşlarına, eniştesine, yönetim kadrosuna, CEO'larına, takım arkadaşlarına, idari menajerine ve kulübe destek olan herkese teşekkür ettiği mesajını paylaştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri