Muslera'ya 500.maçta Volkan Demirel sürprizi

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, sarı-kırmızılı takımdaki kariyeri boyunca birçok önemli teknik direktör ve futbolcuyla bir arada çalıştığını vurguladı.

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Atakaş Hatayspor'u 1-0 yenerek takımındaki 500. resmi maçına çıkan Muslera, maç sonrasında basın mensuplarına RAMS Park'ta açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'daki 500. maçına ulaşmanın kendisini çok mutlu ettiğini ifade eden Muslera, "Bu 13 yıl içinde gerçekleşti. Bu süre zarfında birçok kupa ve şampiyonluk elde ettik. Bu başarılar beni daha da mutlu ediyor. Bu takımda birçok büyük oyuncu ve teknik adamla bir arada olmak uzun bir yolculuktu." dedi.

Muslera, Galatasaray'ın her zaman şampiyonluğu hedeflediğini belirterek, "Kulüp olarak mücadele ettiğimiz her alanda kupa kazanmayı hedefliyoruz. Bu sezon maalesef iki farklı kulvarda şansızlık yaşadık. Ancak hala bir kupa için mücadele ediyoruz ve lig sonuna doğru yaklaşıyoruz. Galatasaray, her zaman sezona şampiyonluk hedefiyle başlar." şeklinde konuştu.

Maç öncesi Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ile görüşmediğini dile getiren Muslera, "Birçok sürprizle karşılaştım ve milli takım dönüşü odaklanmam gerekiyordu. Bu yüzden fırsatım olmadı." şeklinde konuştu.

Sözleşmesinin uzatılmasıyla ilgili olarak ise Muslera, "Başkanın kararı neyse o yönde hareket ederim." açıklamasını yaptı.

Aynı zamanda basın mensuplarına açıklama yapan eski rakibi Volkan Demirel ise, Muslera'yı tebrik ederek, "Türkiye'nin en iyisi şu anda. Umarım 100 veya 200 maç daha oynar." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri