Nijerya Milli Takımı ,Libya'da mahsur kaldı: Osayi-Samuel'den isyan!

Fenerbahçe’nin Nijeryalı sağ beki Bright Osayi-Samuel, Afrika Uluslar Kupası Elemeleri'nde Libya ile oynanacak maç öncesi yaşanan şok edici bir olayla gündeme geldi. Nijerya Milli Takımı, Libya'da bir havaalanında 1t saattir mahsur kaldı.

Osayi-Samuel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Libya'daki bir havalimanında 15 saat boyunca mahsur kaldığını ve güvenlik endişesi yaşadığını duyurdu.

"DAHA İYİSİNİ YAPABİLİRSİNİZ"

Osayi-Samuel, Twitter hesabından Afrika Futbol Konfederasyonu'nu (CAF) etiketleyerek, "15 saat boyunca sağlık ve güvenliğim olmadan rastgele bir Libya havaalanında mahsur kaldım. Daha iyisini yapabilirsiniz" ifadeleriyle yaşadığı durumu paylaştı. Futbolcunun bu açıklaması, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

YANLIŞ HAVALİMANINA İNDİRİLDİLER

BBC’nin haberine göre, Nijerya Milli Takımı’nı taşıyan uçak, inmesi gereken havalimanı yerine Libya'nın Bingazi kentindeki Al Abraq Havalimanı’na indirildi. Bu beklenmedik değişiklik, futbolcuların havalimanında uzun süre boyunca kötü koşullarda beklemek zorunda kalmasına yol açtı.

BONİFACE: "13 SAATTİR HAVAALANINDAYIM"

Nijerya Milli Takımı’nın bir diğer yıldızı Victor Boniface da yaşadığı sıkıntıları dile getirerek, "Neredeyse 13 saattir havalimanındayım. Ne yiyecek var ne de internet. Uyuyacak yer bulmak bile imkansız" şeklinde konuştu.

Nijerya Milli Takımı kaptanı Troost-Ekong yaptığı paylaşımda, bu yapılanların kasıtlı şekilde planlandığını yazdı. Ekong, Libya'da karayolu ulaşımının güvenliğinden şüphe ettiğini ve kalacakları otelde görecekleri muamele için endişeli olduğunu aktardı.

Ekong: ''Bize vermeye çalışacakları yiyecekleri hayal bile edemiyorum''

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri