Okan Buruk: Taraftarımızdan özür diliyoruz

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, UEFA Avrupa Ligi'nde Letonya temsilcisi RFS ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından taraftarlardan ve Türkiye'den özür diledi.

Riga'daki Daugava Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Buruk, galibiyet hedefiyle sahaya çıktıklarını ancak sonuca ulaşamadıklarını belirtti.

Buruk, "Maça iyi başladık, topa daha çok sahip olduk ve 2-0 öne geçtik. Ancak rakibi hafife almak ilk golü yememize neden oldu ve ikinci yarıda savunmadaki hatalarımız yüzünden beraberliği buldular. Üzgünüm, çünkü taraftarlarımız ve ülkemiz bizden çok daha fazlasını bekliyordu. Maçı kazanmayı hak ettiğimiz bir noktadayken konsantrasyon eksikliği nedeniyle galibiyeti kaçırdık." dedi.

Son iki maçta üstünlüğü koruyamamalarını "kaza" olarak nitelendiren Buruk, hem Kasımpaşa maçında hem de RFS karşısında elde edilen avantajları kaybetmelerinin takımı olumsuz etkilediğini söyledi. Ayrıca, bu sezon çok fazla gol yediklerine dikkat çekerek savunma anlamında daha disiplinli olmaları gerektiğini vurguladı.

Buruk, özellikle oyuna sonradan giren oyunculardan daha fazla performans beklediğini ifade ederek kadro derinliği konusunda eksiklerin olduğunu, sakatlıklar ve UEFA kadrosunda yer almayan oyuncular nedeniyle alternatiflerinin sınırlı olduğunu belirtti. Ancak bu eksiklere rağmen daha üretken olmaları gerektiğini vurgulayan Buruk, takım olarak bu tür hataları telafi etmeleri gerektiğini sözlerine ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri