Rıza Çalımbay'dan genç oyuncu açıklaması

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nun son haftasında Lugano'yu 2-0 yenen Beşiktaş'ta teknik direktör Rıza Çalımbay şans verdiği genç oyunculara değindi.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nda Lugano'yu 2-0 yenerek son haftayı galip tamamladı. Teknik direktör Rıza Çalımbay, maç sonrası Letzigrund Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında memnuniyetini dile getirdi.

Çalımbay, gruptan çıkma şansları olmamasına rağmen galibiyetin moral açısından önemli olduğunu belirtti. Disiplinli bir oyun sergilediklerini vurgulayan Çalımbay, genç oyuncuların performansından gurur duyduklarını ve altyapıdaki hocaları tebrik ettiğini söyledi. Gelecekte daha iyi duruma gelmelerini umut ettiğini ifade eden Çalımbay, ligde kalan iki maçlarına bu galibiyetin moraliyle çıkacaklarını dile getirdi.

Genç oyunculara olan güvenini vurgulayan Çalımbay, "Beşiktaş'ın bu kadar genç oyuncuyu Avrupa maçında oynattığını hiç görmedim. Ben bunu göze aldım, mağlup da olabilirdik. Hiç önemli değil, önemli olan o arkadaşları kazanmaktı. Beşiktaş'a böyle iyi oyuncuları göstermek gerekiyordu. Bunların hepsi de çok iyi yere gelecekler. Hem gençler hem de yetenekli oyuncular. Onlardan en az 3-4 tanesinin büyük yıldız olacağına inanıyorum." şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri