Ronaldo'nun sevgilisi Arabistan'ı karıştırdı

Cristiano Ronaldo’nun sevgilisi Georgina Rodriguez Suudi Arabistan’da gündem olmaya devam ediyor. Georgina’nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar Suudi Arabistan’da büyük tepki çekti.

Ronaldo’nun Suudi Arabistan kulübü Al Nassr’a transferinden sonra ayrıcalık bu çifte bir ayrıcalık tanınmıştı. Ülke yasalarına göre evlenmeden çiftler aynı evde yaşayamazken bu kural Ronaldo ve Georgina çifti için esnetilmişti.

Bu olaydan sonra şimdi de Georgina Rodriguez’in sosyal medya paylaşımları tepki gördü. Ülke yasalarına göre bu şekilde paylaşımlar yapmak yasak olduğundan Georgina tepkilere maruz kaldı. Konu ile ilgili açıklama Ortadoğu hukuk uzmanı James Dorsey’den geldi.

Dorsey Daily Star’a yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Prensip olarak, düzgün giyinmek zorunludur, ancak 'düzgün giyinmeyi oluşturan şeyler' gelişti. Muhammed Bin Salman'dan önce, vücut ve yüz tamamen kapatılıyordu. Pek çok kadın hala buna bağlı kalsa da, artık durum böyle değil. Bikini prensip olarak uygunsuz bir elbise olarak kabul edilirdi. Ancak Ronaldo'nun kız arkadaşına bir şey olma ihtimali sıfır."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Büyükekşi'den yabancı kuralı iddialarına yanıt geldi
Milan-İnter yarı finali öncesinde teknik adamlar açıklamalar yaptı

Spor Haberleri