Sakaryaspor- Amed SK maçında gol sesi çıkmadı: Amed SK 3 maçta gol bulamadı, iki takımın da galibiyeti yok

Trendyol 1. Lig’in 3. hafta erteleme maçında Sakaryaspor, Esenyurt’taki Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda Amed Sportif Faaliyetler ile golsüz berabere kaldı.

Sakaryaspor'un daha net pozisyonlar bulduğu maçta iki takım da maç boyunca bulduğu fırsatları değerlendiremeyerek sahadan birer puanla ayrıldı. Maçı Sakaryaspor 6'sı isabetli 19 şutla Amed SK ise 5'i isabetli 12 şutla tamamladı.

MAÇTAN DAKİKALAR

24. dakikada Sakaryaspor’un geliştirdiği atakta, Murat Cem ceza sahasının sol çaprazında rakibinden sıyrılarak şutunu çekti. Kaleci Nurullah’ın müdahale ettiği top, savunma tarafından uzaklaştırılamayınca Mustafa Pektemek’in önüne düştü. Mustafa’nın yakın mesafeden yaptığı vuruşta Nurullah bir kez daha başarılı oldu. Dönen topu Bülent Uzun sol kanattan ceza sahasına ortaladı, Gradel’in kafa vuruşu ise az farkla dışarı gitti.

39. dakikada ceza yayının sağında topla buluşan Çekdar Orhan, ceza sahasına girerek sert bir vuruş yaptı, ancak kaleci Nurullah topu kornere çelmeyi başardı.

52. dakikada Gradel’in arka direğe yaptığı ortada Erdi’nin kafa vuruşu yerden sekerek arka direğe yöneldi, ancak Fernando’nun kafa vuruşu dışarı çıktı.

55. dakikada Çekdar Orhan’ın ceza sahasının solundan yaptığı ortada Murat Uçar’ın kafa vuruşu üstten dışarı çıktı.

64. dakikada sol çaprazdan ceza sahasına giren Del Valle, rakiplerini geçtikten sonra yaptığı vuruşta, top savunmaya çarparak az farkla dışarı gitti.

71. dakikada ceza yayı üzerinden sert bir şut çıkaran Del Valle’nin vuruşunu kaleci Nurullah kornere çeldi.

83. dakikada ceza sahasının sol çaprazında topla buluşan Del Valle’nin pasında, Alper Uludağ’ın gelişine vuruşunda top savunmadan sekti. Topu önünde bulan Emre Demir’in voleyle yaptığı vuruşta top yerden sekerek az farkla dışarı çıktı.

85. dakikada sağ çaprazdan son çizgiye inen Murat Uçar, topu içeri çevirdi. Savunmanın müdahale edemediği topa Sinan sert bir şut çekti, ancak kaleci Szumski topu çeldi ve savunma topu uzaklaştırdı.

Bu beraberlikle Sakaryaspor, ligdeki üçüncü maçından da beraberlikle ayrılarak puanını 3’e yükseltti. Amed Sportif Faaliyetler ise ikinci beraberliğini alarak puanını 2’ye çıkardı. Galibiyete hasret kalan iki takımın bir sonraki maçlarında, Amed Sportif Faaliyetler evinde Kocaelispor’u konuk edecek, Sakaryaspor ise Çorum FK deplasmanına gidecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri