Salih Uçan: “Yaşanan her şeyi unutturacak tek bir maçtı”

Beşiktaş’ın yetenekli futbolcusu Salih Uçan, Trabzonspor’u 3-2 yenerek Türkiye Kupası'nı kazandıkları final maçının ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamalarda, kötü geçen bir sezonu kupa zaferiyle taçlandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan finalde siyah-beyazlıların ikinci golünü atan ve ‘maçın oyuncusu’ seçilen Salih, bu zaferin tüm camiaya moral olduğunu vurguladı.

"Sezonu kupayla bitirmek müthiş bir duygu"

Salih Uçan, sezon boyunca yaşanan zorluklardan bahsederek, "Temmuz ayında antrenmanlara başladık ve yaklaşık 10-11 aydır birlikte çalışıyoruz. Sezon çok kötü geçti, tarihimize kara bir leke olarak geçti. Herkes mutsuzdu; taraftar, yönetim, oyuncular... Ancak tek bir maçla tüm bu olumsuzlukları unutturmak mümkündü. Takım olarak büyük bir karakter sergiledik. Beşiktaş taraftarı inanılmaz bir destek verdi ve herkes bu zaferi hak etti. Böyle bir sezonu kupayla bitirmek müthiş bir duygu" dedi.

"Sakatlıktan sonra takıma önemli katkı sağladım"

Kendi performansını değerlendiren Salih Uçan, sezon boyunca çok zor dönemlerden geçtiklerini belirtti. "Avrupa Ligi'nden elenmemiz ve Süper Lig’deki puan farkının açılması nedeniyle moralimiz bozuldu. Taraftarımızı mutlu etmek ve iyi performans göstermek istiyoruz, ancak sonuçlar gelmeyince üzülmek kaçınılmaz oluyor. Ben de kendi adıma zorlu bir yıl geçirdim. Sakatlıklar yaşadım, ama döndüğümden beri Beşiktaş mağlup olmadı. Sakatlıktan sonra takıma çok iyi bir katkı sağladığımı düşünüyorum ve bugünkü performansım da bunun bir göstergesi oldu" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri