Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam: Galatasaray Avrupa Ligi sınavında!

Bugün futbolseverler için büyük bir heyecan yaşanacak. UEFA Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi’nde temsilcimiz sahne alırken, futbolun dev isimleri de kozlarını paylaşacak. Türkiye’yi Avrupa Ligi’nde temsil eden Galatasaray, İsveç ekibi Elfsborg ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 17:30’da RAMS Park’ta oynanacak ve TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Avrupa Ligi’nde bir galibiyet ve bir beraberlik ile 4 puan toplayan Galatasaray, sahasında İsveç temsilcisi Elfsborg karşısında mutlak galibiyet hedefiyle sahaya çıkacak. Sarı-kırmızılılar, Mauro Icardi, Victor Osimhen, Dries Mertens gibi yıldız oyuncularıyla taraftarının önünde galibiyet arayacak. UEFA Avrupa Ligi’nde Galatasaray’ın rakibi Elfsborg, bu sezon çıkışta olan bir ekip. İsveç temsilcisi, önce AZ Alkmaar karşısında 3-2 mağlup olmuş, ardından Roma’yı 1-0 yenerek dikkatleri üzerine çekmişti.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nde ilk maçında PAOK’u 3-1 mağlup ederken, ikinci maçında ise RFS ile 2-2 berabere kalmıştı. Bu maç, sarı-kırmızılıların ev sahibi avantajıyla 3 puan arayacağı kritik bir mücadele olacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE DEV KARŞILAŞMALAR

Avrupa’nın en prestijli futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise bugün dev maçlar futbolseverleri bekliyor. Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği Inter, İsviçre temsilcisi Young Boys deplasmanına konuk olacak. Karşılaşma saat 22:00’de başlayacak ve TRT Spor ekranlarında canlı yayınlanacak.

Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'nün forma giydiği Benfica, Portekiz'de Feyenoord'u ağırlayacak. Bu mücadele de saat 22:00’de başlayacak ve Tabii Spor kanallarında futbolseverlerle buluşacak.

Futbolun dev ekiplerinden Manchester City, Sparta Prag karşısında galibiyet arayacakken, Barcelona ise Bayern Münih ile kozlarını paylaşacak. Leipzig, Liverpool karşısına çıkarken, Atletico Madrid ve Lille de 22:00 seansında karşı karşıya gelecek.

GÜNÜN MAÇ PROGRAMI

UEFA Avrupa Ligi:

  • 17:30 Galatasaray - Elfsborg (TRT 1)
  • 17:30 Braga - Bodo/Glimt

UEFA Şampiyonlar Ligi:

  • 19:45 Brest (Fransa) - Bayer Leverkusen (Almanya)
  • 19:45 Atalanta (İtalya) - Celtic (İskoçya)
  • 22:00 Young Boys (İsviçre) - Inter (İtalya)
  • 22:00 Barcelona (İspanya) - Bayern Münih (Almanya)
  • 22:00 Leipzig (Almanya) - Liverpool (İngiltere)
  • 22:00 Manchester City (İngiltere) - Sparta Prag (Çekya)
  • 22:00 Atletico Madrid (İspanya) - Lille (Fransa)
  • 22:00 Benfica (Portekiz) - Feyenoord (Hollanda)
  • 22:00 Salzburg (Avusturya) - Dinamo Zagreb (Hırvatistan)

BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE YARIN SAHADA

Yarın, UEFA Avrupa Ligi'nde iki temsilcimiz daha sahne alacak. Fenerbahçe, İngiltere devi Manchester United'ı İstanbul'da ağırlarken, Beşiktaş ise Fransa’da Lyon deplasmanına konuk olacak. Her iki karşılaşma da saat 22:00'de başlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri