Şampiyonluk yarışı hayatı durduracak: Galatasaray ve Fenerbahçe için 'Ya zafer ya keder'

Trendyol Süper Lig'de sezonun son haftasında heyecan tavan yaptı. Şampiyonun belli olacağı haftada Fenerbahçe evinde İstanbulspor'u ağırlarken lider Galatasaray Konyaspor deplasmanında olacak.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 38. haftasında İstanbulspor'u Ülker Stadyumu'nda ağırlıyor. Bu kritik maçı Volkan Bayarslan yönetecek. Galatasaray karşısında aldığı galibiyetle şampiyonluk ümitlerini sürdüren Fenerbahçe, son haftaya umutla bakıyor.

Ancak, sarı-lacivertli ekipte önemli eksikler bulunuyor. Sarı kart cezalısı Batshuayi ve kırmızı kart cezalısı Djiku'nun yanı sıra, derbide yaşanan saha olayları sonucunda ceza alan oyuncular İrfan Can Eğribayat, Mert Hakan Yandaş ve Jayden Oosterwolde'de İstanbulspor maçında takımı yalnız bırakacak. Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci, Serdar Aziz, Cengiz Ünder ve Rade Krunic bu maçta forma giyemeyecek.

Fenerbahçe, gol yollarındaki üretkenliğiyle dikkat çekerken, İstanbulspor ise son maçlardan mağlubiyetle ayrıldı.

26 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da başlayacak öneli karşılaşma beIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe'nin şampiyonluk umutları için büyük önem taşıyan bu maçta, teknik direktör İsmail Kartal'ın kadro tercihleri ve oyuncuların performansı büyük merak konusu. Ezeli rakibi Galatasaray'ın da aynı saatte mücadele edeceği maçta, Fenerbahçe'nin taraftarları büyük bir heyecan ve umut içinde şampiyonluk hesapları yapıyor.

FENERBAHÇE İLK 11:

PUAN GALATASARAY'I ŞAMPİYON YAPAR

Trendyol Süper Lig'in heyecan dolu 38. haftasında Konyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Bu kritik mücadele Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanacak ve Tugay Kaan Numanoğlu maçı yönetecek. Galatasaray, şampiyonluk umutlarıyla sahaya çıkarken, Konyaspor ise ligde kalma mücadelesi verecek.

Galatasaray, liderlik koltuğunda bulunuyor ve Fenerbahçe'nin 3 puan önünde şampiyonluk yarışında avantajlı durumda son haftaya çıkıyor. Galatasaray, bu maçtan puanla ayrılması durumunda 24. şampiyonluğunu ilan edecek. Öte yandan, Konyaspor'un beraberlik durumunda ligde kalmayı garantileyeceği bir karşılaşma olacak.

Konyaspor ile Galatasaray arasındaki rekabette Galatasaray'ın üstünlüğü bulunuyor. Ancak, son 3 deplasman maçında galibiyet alamayan Galatasaray, bu maçta da zorlu bir mücadele verecek.

Galatasaray'ın eksikleri arasında sarı kart cezalısı Hakim Ziyech bulunuyor.

Maç bugün saat 19.00'da başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

GALATASARAY İLK 11 :

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri