Samsunspor - Göztepe maçında korkutan anlar: Ambulans sahaya girdi

Süper Lig’in 7. hafta mücadelesinde Samsunspor ile Göztepe karşı karşıya geldi. Maçın henüz başlarında yaşanan talihsiz bir olay, karşılaşmaya damga vurdu.

Karşılaşmanın ilk dakikalarında, Samsunsporlu Zeki Yavru ile Göztepeli Issac Solet kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın ardından iki oyuncu da yerde kaldı ve sağlık ekipleri hemen müdahale için sahaya girdi.

ZEKİ YAVRU OYUNA DÖNDÜ

Samsunspor’un deneyimli futbolcusu Zeki Yavru, saha kenarında yapılan kısa bir tedavi sonrası yeniden oyuna dönerken, büyük bir sorun yaşamadan maça devam edebildi.

SOLET AMBULANSLA HASTANEYE KALDIRILDI

Göztepe’nin orta saha oyuncusu Issac Solet ise çarpışma sonrası yere düşerken sert bir şekilde başını zemine çarptı. Olayın ardından yapılan ilk müdahalede, Solet’in durumunun ciddi olabileceği düşünülerek beyin tomografisi çekilmesi amacıyla ambulansla hastaneye götürüldü.

SAĞLIK DURUMU MERAK KONUSU

Issac Solet’in sağlık durumu hakkında net bir bilgi paylaşılmazken, maçın ardından gelişmelerin yakından takip edildiği belirtildi. Solet’in sağlık durumu, Göztepe taraftarları başta olmak üzere tüm futbolseverlerin endişe ile beklediği bir konu haline geldi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri