Semih Kılıçsoy'a ciddi talip: Gözlemciler geldi!

Bu sezon Beşiktaş forması altında parlayan genç yetenek Semih Kılıçsoy, kısa sürede futbol dünyasının ilgi odağı haline geldi. Semih Kılıçsoy'un talipleri artmaya devam ediyor.

Performansı ve golcülüğüyle dikkat çeken Kılıçsoy, transfer çalışmalarını sürdüren Atletico Madrid'in radarına girdi.

Beşiktaş'ta teknik direktör değişikliklerine rağmen gösterdiği istikrarlı performansla takımının en önemli silahlarından biri haline gelen 18 yaşındaki futbolcu, taraftarların da sevgilisi haline geldi. Siyah-beyazlı kulüp tarafından sözleşmesi uzatılan Semih'e, dev bir kulüp daha talip oldu.

GÖZLEMCİLER GELDİ

Atletico Madrid'in, 20 yaş altı kategorisinde bir forvet oyuncusu bulunmaması nedeniyle Semih Kılıçsoy'u kadrosuna katmayı düşündüğü belirtiliyor. İspanyol devi, Beşiktaş'ın maçlarına gözlemciler göndererek genç oyuncuyu yakından takip ediyor.

Semih Kılıçsoy'un bu sezonki performansı oldukça etkileyici. 25 maçta forma giyen genç yetenek, 10 gol atıp 1 asist yaparak takımının önemli bir golcüsü konumunda. Atletico Madrid'in genç yeteneği kadrosuna katmak için yoğun bir ilgi göstermesi, futbolseverler arasında da büyük bir heyecan yaratıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri