Şenol Güneş: Takım olarak sahada yoktuk

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kayserispor ile oynanan 2-2'lik beraberliğin ardından oldukça üzgün ve kızgın olduğunu dile getirdi. Güneş, sahada beklediklerinin tam tersini gördüklerini ifade etti.

Maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, takımının kötü bir performans sergilediğini belirten Güneş, "Moral ve güven açısında yukarıya çıkmamız gereken bir maçta düşündüklerimizin tam tersi oldu. Hücum organizasyonlarımız zayıf kaldı, basit toplar kaybettik. Gol yedik, daha fazlasını da yiyebilirdik. Bu tamamen yanlış bir oyundu, bu bizim oyun tarzımız değil" dedi.

Son bölümlerde pozisyon bulduklarını ancak bunun yeterli olmadığını vurgulayan Güneş, "Bu oyun, Trabzonspor'un oynaması gereken bir oyun değil. Oyunculardan böyle bir performans beklemiyorum. Bugün hücum oynuyormuş gibi görünmemize rağmen baskı yapmadık ve savunma da yapmadık. Sakatlıktan dönen bir oyuncu daha iyi oynadıysa, 3-4 gün önce sahada olan bir oyuncunun bu kadar kötü oynamasını sorgulayacağız" şeklinde konuştu.

Güneş, oyuncularının potansiyelini bildiğini ancak bugün sahada kötü bir görüntü sergilendiğini belirterek, "Kötü oyuncular olduğunu söylemiyorum. Kendilerini değiştirmeleri gerekiyor. Bu değişim sürecinde onlara yardımcı olacağız. Oyuncuların yüzde yüzünü verdiklerini düşünmüyorum, veremediler. Bunu çözeceğiz" ifadelerini kullandı.

Son olarak, Güneş, bu oyunun kendisi için büyük bir hayal kırıklığı olduğunu ve bunun böyle devam etmeyeceğini kaydetti. Beşiktaş maçında galibiyet beklediğini, ama bugünkü mücadeleyi göremediğini de sözlerine ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri