Serdar Topraktepe: Oyuncularımla gurur duyuyorum

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Trabzonspor’u 3-2 yenerek 11. kez bu prestijli kupayı müzesine götürdü.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, futbolcularının performansıyla gurur duyduğunu belirterek, Beşiktaş'ın her zaman şampiyonluk hedefleyen bir takım olduğunu vurguladı.

"Futbolcularımız Planlarımızı Eksiksiz Uyguladı"

Serdar Topraktepe, final maçının ardından yaptığı açıklamada, "Bugün futbolcularımla gurur duydum. Maç öncesinde planladığımız her şeyi sahada eksiksiz uyguladılar. Top bizdeyken yaptığımız hatadan dolayı bir gol yedik, ancak sonrasında geri düşmemize rağmen maçın genelinde istediğimiz her şeyi gerçekleştirdiler. Özellikle maçın ilk 75 dakikasında topun kontrolü tamamen bizdeydi. Sonrasında biraz zorluk yaşadık ve oyuncu değişikliklerinde biraz geciktik, ama sonuçta maçı kazanmasını bildik. Tüm futbolcularımızı tebrik ediyorum" dedi.

"Beşiktaş İçin Her Zaman Hazırım"

Kupayı kazanmalarının ardından Beşiktaş taraftarının coşkusuna dikkat çeken Topraktepe, "Ben Beşiktaş’ın her bölümünde görev aldım. Futbolcuyken kupalar kazandık, şampiyonluklar yaşadık. Şimdi de teknik sorumlu olarak bu başarıyı elde etmek gurur verici. Beşiktaş bize ne görev verirse hep orada olduk ve olmaya devam edeceğiz. Her zaman Beşiktaş’ın içinde olmak için elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.

"Beşiktaş Her Zaman Şampiyonluğa Oynayan Bir Takım"

Topraktepe, Beşiktaş taraftarına da teşekkür ederek, "Taraftarımız muhteşemdi. Maçtan önce de belirttiğim gibi, Beşiktaş her zaman şampiyonluğa oynayan bir takım. Bu sezon lige erken havlu atmamız oyuncularımızı motivasyon anlamında yıprattı, ancak taraftarımız her zaman arkamızda durdu. Hatayspor maçında da tribünler doluydu. Tüm taraftarlarımıza gönülden teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri