Sergen Yalçın'a Almanya'dan teklif

Bundesliga II'de mücadele eden Schalke 04, teknik direktörlük için Türk futbolunun önemli isimlerinden Sergen Yalçın'ı takımın başına getirmek istiyor. Geçen sezon Antalyaspor’u çalıştıran ve sezon sonu takımdan ayrılan Yalçın’a Alman ekibinden sürpriz bir teklif geldiği iddia edildi.

Ünlü spor yorumcusu Ersin Düzen’in 343 Digital Youtube kanalında yaptığı açıklamaya göre, Bundesliga II ekibi Schalke 04, 51 yaşındaki Sergen Yalçın’ı takımın başına getirmek için girişimlere başladı. Alman kulübünün Yalçın konusunda ısrarcı olduğu ve tecrübeli teknik adamı takımın başına geçirmeyi ciddi şekilde düşündüğü ifade edildi.

SCHALKE 04’TE KÖTÜ GİDİŞAT

Schalke 04, Bundesliga II'de oynadığı ilk 6 haftada yalnızca 1 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 4 puan toplayabildi. Ligin alt sıralarında yer alan takım, 18 takımlı ligde 16. sırada bulunuyor. Yönetimin, kötü gidişatı durdurmak amacıyla teknik direktör değişikliği için Yalçın'ı adaylar arasında değerlendirdiği belirtildi.

GEÇEN SEZON ANTALYASPOR’DA BAŞARILI BİR YARI SEZON GEÇİRMİŞTİ

Sergen Yalçın, geçen sezonun ikinci yarısında Antalyaspor’un başına geçmiş ve takıma kısa sürede etkisini göstermişti. Sezonun sona ermesiyle birlikte Yalçın, takımdan ayrılma kararı almıştı. Şimdi ise Schalke 04'ün, deneyimli teknik direktörü kadrosuna katmak için harekete geçtiği konuşuluyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri