Sezon sonunda kupalar kazanmak istiyoruz

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, BeIN Sports'a önemli açıklamalarda bulundu.

Van Bronckhorst, 15 hafta geçirdiği yeni sezonda ilerlemelerinden memnun olduğunu vurgulayarak, "Süper Kupa'yı kazanmak bizim için önemli bir zaferdi. Müsabakalarda istediğimiz yerlerdeyiz; lig için bu durum geçerli. Henüz 7 maç oynadık, uzun bir yolumuz var." dedi.

Geçen sezonun Avrupa ve lig açısından iyi geçmediğini belirten van Bronckhorst, "Geçen yılın en güzel anı Türkiye Kupası'nı kazanmak oldu. Bu sezon pek çok değişiklik yaptık. Başkanla birlikte kadroda değişiklik yapmamız gerektiğini konuştuk; 28 futbolcuyla yollarımızı ayırdık, 8 yeni oyuncu aldık." ifadelerini kullandı.

İyi bir başlangıç yapmanın önemine değinen van Bronckhorst, "Galatasaray'a karşı elde ettiğimiz zafer motivasyonumuzu artırdı. Hâlâ işimiz bitmedi, sezon sonunda kupalar kazanmak istiyoruz. Birlikte güçlü olduğumuz sürece zorlukların üstesinden gelebiliriz." dedi.

Frankfurt maçında iyi bir performans sergilediklerini ancak sonuç alamadıklarını belirten teknik direktör, "Bazı kararlarımın sorgulanması normal. Taraftarın yuhalaması belki de fazla geldi, ancak eleştirileri kabul ediyoruz. Taraftara keyifli anlar yaşatmayı hedefliyoruz." şeklinde konuştu.

Son olarak, Lyon ile zorlu bir deplasman maçı oynayacaklarını hatırlatan van Bronckhorst, "Lyon'a karşı iyi bir sonuç almamız şart. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına kalamaması üzücü." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri