Sinan Kaloğlu: İlhan Cavcav ardında harika bir kulüp bıraktı

Gençlerbirliği'nin Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, Trendyol 1. Lig'in 19. haftasında Sakaryaspor'u 3-1 mağlup ettikleri maçın ardından duydukları mutluluğu dile getirerek, takımının bir hikaye yazmak istediğini ifade etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kaloğlu, play-off grubunda yer alan Sakaryaspor'a karşı alınan önemli bir galibiyetin sevincini yaşadıklarını belirtti. Oyuncularını kutlayan Kaloğlu, "Zor bir maçtı ve net bir galibiyet aldık. Bu sefer maçın teknik analizine çok girmeyeceğim. Sadece şunu söylemek istiyorum; tüm oyuncularımla gurur duyuyorum. Bu camia, bu oyuncularla gurur duymalı. Oyuncularımızın maddi ve manevi desteğe ihtiyacı var. Bir hikaye yazmak istiyorlar. Biz, içeride çok güzel bir aile ortamındayız. Türkiye Kupası'nda ilerliyoruz ve bir üst lige çıkmayı hedefliyoruz. Ancak bunu oyuncularımız tek başlarına başaramaz. İnşallah tüm camia bir araya gelir ve başarıyla devam ederiz. Hikaye yazmak istiyoruz ve umarım sonunda başarırız" dedi.

Aynı zamanda Gençlerbirliği'nin efsane başkanı İlhan Cavcav'ı anan Kaloğlu, kulübün büyük bir miras bıraktığını vurgulayarak, "Harika bir kulüp bıraktı. Bu kulübe, Gençlerbirliği ismiyle tüm camianın sahip çıkması gerekiyor. Gençlerbirliği, Türkiye'nin lokomotifidir. Birçok genç oyuncu yetiştirmiş, milli takıma birçok oyuncu kazandırmış bir kulüptür. Artık günübirlik başarılarla değil, sağlam temellere dayalı planlar ve projelerle birlikte hareket etmesi gereken bir kulüptür. Bu kulübün yaşaması gerekir. Bu nedenle tüm Ankara'ya sesleniyorum, Gençlerbirliği'ne sahip çıkalım" şeklinde konuştu.

Kaloğlu, Sakaryaspor cephesinden gelen hakem kararlarıyla ilgili eleştirilere ise "Uzun zaman önce hakemlerle ilgili konuşmayı bıraktım. Çünkü bu konuda konuşmak bizi bir sarmala sokuyor. Hakemlerin de anneleri, babaları, eşleri, çocukları var. Bu nedenle dikkatli olmalıyız. Almanya'da oynadım ve hakemleri sürekli eleştiren bir yapı görmedim. Artık herkes kendi futboluna baksın. Biz de zaman zaman mağdur olduk, ancak bu galibiyeti kazandığımız için söylüyorum. Tabii ki maçı tekrar izleyeceğiz, ancak bugün hakemin objektif bir tutum sergilediğini düşündüm" şeklinde cevap verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri