Sivasspor'dan Adana'da tarihi geri dönüş: Sivasspor, 2 farklı geriden gelerek 4-2 kazandı

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında, Adana Demirspor ile Net Global Sivasspor, Yeni Adana Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Deplasmanda oynayan Sivasspor, maçta 2-0 geriye düştüğü karşılaşmayı 4-2'lik skorla kazanarak önemli bir galibiyet elde etti.

Maça hızlı başlayan Adana Demirspor, 13. dakikada Yusuf Barasi'nin Manev'in asistinde bulduğu golle öne geçti. 16. dakikada Semih Güler, farkı ikiye çıkararak ev sahibi ekibi 2-0 öne geçirdi. Ancak Sivasspor, 38. dakikada Fode Koita'nın golüyle durumu 2-1'e getirdi ve ilk yarıyı bu skorla kapatmayı başardı.

İkinci yarıya hızlı başlayan Sivasspor'da, 46. dakikada oyuna dahil olan Garry Rodrigues, 61. dakikada attığı golle eşitliği sağladı: 2-2. Bu golden sadece 4 dakika sonra, golcüsü Rey Manaj ile bir gol daha bulan Sivasspor, 3-2 öne geçti. Maçta son sözü ise 89. dakikada Radakovic söyledi ve Sivasspor'un galibiyetini perçinleyen dördüncü golü kaydetti.

Bu sonuçla birlikte Sivasspor, üst üste ikinci galibiyetini alarak puanını 14'e çıkardı. Adana Demirspor ise 9 maç sonunda sadece 1 puanda kalarak ligin dibinde yer aldı. Maç sonunda Sivasspor taraftarları galibiyeti coşkuyla kutlarken, Adana Demirspor için ise bu durum ciddi bir sorun teşkil etmeye devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri