Sumudica: Doğum günümde bile şanslı değilim

Gaziantep FK'nın Teknik Direktörü Marius Şumudica, Antalyaspor maçını kaybettikten sonra yaptığı açıklamada, "Doğum günümde bile şanslı değilim. Bilmiyorum ne zaman şanslı olacağım" dedi.

Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Antalyaspor'a 1-0 mağlup oldu. Şumudica, basın toplantısında, "Bugün benim doğum günüm, ama doğum günümde bile şanslı değilim. Ne zaman şanslı olacağımı bilmiyorum" şeklinde konuştu. Maçla ilgili değerlendirmelerde bulunan Şumudica, "Maçta 4'lü bir sisteme döndük. Oyunu kontrol altına almak istedik ancak istediğimiz sonucu alamadık. Daha önce 5'li bir sistemle oynuyorduk ve bu sistemle başarılı sonuçlar elde etmiştik. Bugün dörtlü bir sisteme geçmemiz, rakibin daha fazla fırsat bulmasına neden oldu" ifadelerini kullandı.

"Hakemlerle ilgili pek fazla konuşmak istemiyorum" şeklinde konuşan Şumudica, "Maxim'in pozisyonu penaltıydı. VAR hakemi çağrıldığında pozisyonun bir penaltı olduğunu görmesi gerekiyordu. Ancak sonuçta hakemlerin kararıyla maç sonuçlandı. Antalyaspor camiası hakemlerle ilgili memnuniyetsizliklerini dile getirdi. Bu gibi durumlarda hakemler daha fazla tolerans gösterebiliyor. Ancak bu konuda fazla konuşmak istemiyorum" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri