Turkcell Süper Kupa Beşiktaş'ın!

Trendyol Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası sahibi Beşiktaş arasında oynanan Süper Kupa finali 5-0'lı Beşiktaş galibiyetiyle sonuçlandı. İşte detaylar...

Galatasaray’ın kadrosunda, Icardi, Ziyech ve Mertens gibi önemli isimler yer alırken, Beşiktaş’ın kadrosunda ise Immobile, Rafa Silva ve Paulista gibi yıldız futbolcular bulunuyor. Sezonun galasında yıldızların sahada olduğu kupa karşılaşmasında heyecan bir an olsun durmadı ve Beşiktaş derbide çarpıcı bir sonuç alarak kupaya uzandı.

BEŞİKTAŞ FARKLI KAZANDI

Şu ana kadar oynanan futbol ve takımların performansı, Beşiktaş'ın sahada üstün bir oyun sergilediğini gösteriyor. Beşiktaş Galatasaray'ı 5-0 farklı skorla yenerek Turkcell Süper Kupa Şampiyonu oldu.

MAÇIN AÇILIŞ GOLÜ IMMOBİLE'DEN

Cumartesi akşamı İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan Süper Kupa finalinde Beşiktaş, Galatasaray'ı 5-0 yenerek büyük bir zafer elde etti. Maçın ilk dakikasında Beşiktaş’ın yeni golcüsü Ciro Immobile, takımını öne geçiren golü attı.

GALATASARAY'IN İKİ GOLÜ OFSAYT NEDENİYLE İPTAL EDİLDİ

Galatasaray’ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi’nin attığı gol, ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. İptal edilen bu golden sadece bir dakika sonra Kerem Aktürkoğlu’nun golü de ofsayt nedeniyle geçersiz sayıldı.

BEŞİKTAŞ İLK YARININ SONUNDA ÖNDE

İlk yarı, Beşiktaş’ın 1-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı. Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan Kara Kartallar, 53. dakikada Svensson’un attığı golle skoru 2-0’a getirdi.

PENALTIDAN IMMOBİLE İKİNCİ GOLÜ ATTI

81. dakikada Gedson Fernandes’in ceza sahası içinde Abdülkerim Bardakçı tarafından yere düşürülmesinin ardından Beşiktaş’a penaltı verildi. Immobile, penaltıyı gole çevirerek kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü attı

GALATASARAY'DAN NELSSON KIRMIZI KARTLA DIŞARIDA

Galatasaray’ın Danimarkalı stoperi Viktor Nelsson, 87. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

RAFA SİLVA VE MUSTAFA’NIN GOLLERİ MAÇIN SKORUNU BELİRLEDİ

90+1. dakikada Beşiktaş’ın yeni transferlerinden Rafa Silva farkı 4’e çıkardı. Maçın bitimine 2 dakika kala, Beşiktaş’ın genç yeteneklerinden Mustafa, takımının 5. golünü atarak maçın skorunu tayin etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri