Süper Lig ve 1.Lig’de hafta bugün açılıyor

Süper Lig ve 1.Lig'te Ankara temsilcilerini birbirinden zorlu maçlar bekliyor.

Süper Lig ve 1.Lig’de hafta bugün açılıyor

Süper Lig ve 1.Lig’de hafta bu akşam oynanacak maçlarla başlıyor. Geçtiğimiz hafta Avrupa kupalarında mücadele eden dört takımın maçı ertelendiği için Süper Lig’de hafta sonu sönük geçmişti. Ancak bu hafta tüm takımlar tam kadro hazır olacak.

Hem Süper Lig hem de 1.Lig’de Ankara temsilcilerini de hayli zorlu maçlar bekliyor olacak.

Ankaragücü evinde Fenerbahçe’yi ağırlarken, Gençlerbirliği deplasmanda Çorum FK’ya konuk olacak, Keçiörengücü ise Boluspor deplasmanında olacak.

STAT SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Ankaragücü, yılan hikayesine dönen stat probleminde mutlu sona ulaştı. İstanbul ekibi Fenerbahçe’nin ısrarlarına rağmen TFF verdiği rapor ile Eryaman Stadı’nda maç oynanabileceğini işaret etti .

Pazar günü saat 21.45’te Eryaman Stadı, iki sarı lacivertli takımın maçına sahne olacak. Hafta içinde 113.yılını kutlayan Ankaragücü taraftarına doğum günü hediyesi vermek istiyor.

GENÇLERBİRLİĞİ LİDERLİK AŞKINA

Sezona flaş bir başlangıç yapan Gençlerbirliği, namağlup yoluna devam ediyor. Ümraniyespor ve Bodrumspor galibiyetlerine Sakaryaspor beraberliği ekleyen kırmızı siyahlıların yeni hedefi renktaş Çorum FK’yı yenmek.

Çorum FK’yı yenmesi halinde puanını ona çıkaracak olan Gençlerbirliği için haftayı lider kapatması adına Eyüpspor maçının sonucu önemli olacak.

Pazar günü oynanacak maç 19.15’te başlayacak.

KEÇİÖRENGÜCÜ SERİ PEŞİNDE

Geçtiğimiz hafta ilk galibiyetini alan Keçiörengücü, deplasmanda alacağı galibiyetle seri galibiyetlerin kapısını aralamak istiyor.

Dört puanı olan Ankara ekibi, puanını yediye çıkararak erken haftalarda aşağıyla bağını koparmak istiyor.

Boluspor-Keçiörengücü maçının başlama saati ise Cumartesi 19.15 olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri