Teknik Direktör Bülent Akan’dan skandal açıklama: "Çok üzüldük Ankaragücü Başkanı'nın yaptığına ama bu hakemler hak ediyor"

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 24Erzincanspor’u çalıştıran Bülent Akan, kaybettikleri maç sonrası maçın hakemi hakkında skandal açıklamalar yaptı.

Bursa deplasmanında İnegölspor’a konuk olan ve sahadan 2-0 ile mağlup ayrılan 24Erzincanspor’da Teknik Direktör Bülent Akan maç sonrası Hakem Yusuf Aydın’ı hedef aldı.

Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca’nın 1-1 sona eren Çaykur Rizespor maçının ardından Hakem Halil Umut Meler’e saldırısına değinen Akan, saldırıdan dolayı o gün çok üzüldüklerini ancak hakemlerin bu tarz saldırıları hak ettiğini söyleyerek skandala imza attı.

ON6 TV'ye konuşan Bülent Akan, maçın son anlarında kendilerine lehine penaltının verilmediğini ve maç 2-1’e gelse maçın bitmesine 5-6 dakika kala işlerin değişebileceğini söyledi. Canlı yayında olduğunu unutan ve söylediklerinden sonra kameramana 'Sil bunu' diyen Akan kamuoyunda büyük tepki aldı.

Daha önce 2 dönem Ankara Demirspor'u da çalıştıran Akan, 24Erzincanspor’un başında çıktığı 19 lig maçında 9 galibiyet 6 beraberlik 4 mağlubiyet aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri