TFF'de Hamit Altıntop görevden alındı: A Milli Takım Sorumlusu görevine Hamit Altıntop yerine Ceyhun Kazancı getirildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), A Milli Takım Sorumlusu görevinde değişikliğe gitti. Hamit Altıntop'un yerine bu göreve Ceyhun Kazancı getirildi.

CEYHUN KAZANCI KİMDİR?

Türkiye Futbol Federasyonu seçimlerinde Mehmet Büyükekşi'nin önünde İbrahim Hacıosmanoğlu'nun seçimi kazanması sonrası A Milli Takım Sorumlusu Hamit Altıntop görevden alındı yerine Ceyhun Kazancı getirildi.

1979 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Ceyhun Kazancı, eğitim hayatını İstanbul’da tamamladı. 1998 yılında Galatasaray Lisesi’nden mezun olduktan sonra Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nü kazandı.

Profesyonel kariyerinde ArcelorMittal, International Stadia Group, Procas Sportif Danışmanlık, IMG Doğuş, Asset Sportif, E-Kent ve Passolig gibi şirketlerde çeşitli pozisyonlarda görev aldı. Çaykur Rizespor’da Genel Sekreterlik görevini üstlenen Kazancı, daha sonra Beşiktaş'ta Genel Müdür olarak görev yaptı. Beşiktaş'ta aynı zamanda sportif direktörlük görevini de yürüten Kazancı, bu iki görevi başarıyla bir arada yürüttü.

Ceyhun Kazancı, 26 Temmuz 2023 tarihinde Beşiktaş’tan ayrıldı. Bu ayrılığın ardından, Türk futboluna katkılarını devam ettirmek üzere TFF tarafından A Milli Takım Sorumlusu görevine atandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri