THY EuroLeague'de Fenerbahçe Beko, ALBA Berlin'i Almanya'da devirdi

THY EuroLeague 2024-2025 sezonunun 4. haftasında Fenerbahçe Beko, Almanya deplasmanında ALBA Berlin'i 78-71 yenerek dördüncü maçta üçüncü galibiyetini aldı.

Sezona güçlü bir başlangıç yapan sarı-lacivertliler, Berlin'deki mücadelenin başında dengeli bir oyun sergiledi. İlk çeyrek 16-15 ALBA Berlin üstünlüğüyle sona ererken, Fenerbahçe Beko ikinci çeyrekte daha baskın bir performans göstererek devreyi 38-31 önde kapattı.

Maçın ikinci yarısında da kontrolü elinde tutan Fenerbahçe, üçüncü çeyreği 58-47 gibi rahat bir skorla tamamladı. Son çeyrekte ALBA Berlin geri dönme çabaları gösterse de, Fenerbahçe Beko üstünlüğünü koruyarak maçı 78-71 kazandı.

Fenerbahçe’de Nigel Hayes 14 sayı ve 5 ribauntla dikkat çekerken, Baldwin 13, Biberovic ve Melli ise 12’şer sayı ile galibiyete katkı sağladı. Maçın diğer skorerleri ise Marjanovic 8, Pierre 6, Zagars 5, Sertaç 3, Hall 2, Colson 2 ve Birch 1 olarak sıralandı.

Bu sonuçla Fenerbahçe Beko, dördüncü maçında üçüncü galibiyetini alırken, ALBA Berlin ise tek galibiyette kaldı.

Fenerbahçe, bir sonraki EuroLeague karşılaşmasında Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos'u kendi sahasında ağırlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri