Toprak Razgatlıoğlu dünya şampiyonu oldu

Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, İspanya'da yapılan 2024 Dünya Superbike Şampiyonası'ndaki ilk yarışını ikinci sırada tamamladı ve Dünya Superbike şampiyonu oldu.

Dünyanın en prestijli motor sporları yarışlarından olan Dünya Superbike Şampiyonası'nda büyük başarı... Milli motosikletçimiz Toprak Razgatlıoğlu, 2024 yılının şampiyonu oldu.

Bu yıl BMW Rokit takımıyla yarışan ve yer aldığı tüm yarışları domine eden milli motosikletçi, sezonun son ayağında Jerez’de ikinci olarak şampiyonluğunu ilan etti.

Razgatlıoğlu, bu başarının sahibi olan tek Türk sporcu olarak Türk spor tarihine bir kez daha adını büyük harflerle yazdırdı.

BAKAN BAK'TAN TEBRİK

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Toprak Razgatlıoğlu için tebrik mesajı paylaştı. Bakan Bak, “Milli motosikletçimiz Toprak Razgatlıoğlu, 2021 yılında ‘İlk Türk Superbike Dünya Şampiyonu’ olarak tarihe geçen başarısının ardından, 2024’te bir kez daha bu seride şampiyon olarak bizleri gururlandırdı. 2024 Dünya Superbike Şampiyonası'nın İspanya'da gerçekleştirilen 12. ve son ayağında şampiyonluğa ulaşan Toprak Razgatlıoğlu’nu tebrik ediyorum. Dünya genelinde yarışseverler tarafından "El Turco" lakabıyla anılan Toprak Razgatlıoğlu’nun başarısında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, milli motosikletçimizin başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri