Trabzonspor'dan tarihi başarısızlık!

Süper Lig'in önemli takımlarından Trabzonspor, Süper Lig'e kabus gibi başlangıç yaptı. Hoca değişikliğine rağmen aranan galibiyet gelmedi.

ÖZEL HABER - ÖMERCAN ÖZMEN

Süper Lig'de beş hafta geride kaldı. Trabzonspor bir haftayı BAY geçerken çıktığı dört maçta istediği sonuçları alamadı.

Sezonun en çok transfer yapan takımlarından olan Bordo Mavililer ilk şokları Avrupa'da yaşadı. Abdullah Avcı ile önce Avrupa Ligi'nde Rapid Wien'e elenen Trabzonspor daha sonra düştüğü Konferans Ligi'nde de St.Gallen'e elendi.

Bu başarısızlığa rağmen görevine devam eden Avcı'yı ligde aldığı kötü sonuçlar götürdü. Sivasspor ve Eyüpspor'la 0-0 berabere kalan Trabzonspor ligde gol atamadan Avcı ile yollarını ayırdı.

Daha sonra göreve 5.kez getirilen Şenol Güneş de ilk maçına iki kez şampiyonluk sevinci yaşadığı Beşiktaş'a karşı çıktı. Uzun süre on kişi oynanan maçta Trabzonspor 1 puanı kurtarmayı başarmıştı.

1-1'lik Beşiktaş beraberliğinin ardından artık 3 puan hedefine kitlenen Karadeniz ekibi evindeki erteleme maçında da mutlu sona ulaşamadı. Trabzonspor 2-0 geriye düştüğü maçta rakibi on kişi kaldıktan sonra 2-2'yi buldu ve puanı kurtardı.

Trabzonspor dört maçta aldığı dört puanla ligin alt sıralarında yer alırken galibiyet sevinci yaşayamayan beş takımdan biri oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri