Trabzonspor'un yeni transferi Türkiye'ye geldi

Trabzonspor Kulübü'nün transfer görüşmelerini sürdürdüğü 19 yaşındaki futbolcu Cihan Çanak, İstanbul'dan uçakla Trabzon Havalimanı'na geldi. Bordo-mavili taraftarlar, genç futbolcuyu coşkuyla karşıladı.

Gelişinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Cihan Çanak, Trabzonspor'a transfer olmaktan dolayı mutlu ve heyecanlı olduğunu belirtti. Kendisiyle iletişime geçildiğinde teklifi hemen kabul ettiğini ve Trabzonspor'da forma giymek istediğini dile getiren Çanak, "Ben Trabzonlu biriyim, 61 numaralı formayı giymek isterim. Ancak henüz kesin bir şey söylemek için erken." dedi.

Süper Lig'de ilk kez oynayacak olmasına rağmen Ümit Milli Takım tecrübesiyle biraz bilgisinin olduğunu aktaran genç oyuncu, "Trabzonspor'u uzun zamandır takip ediyorum. Burada şampiyonluk yaşamak istiyorum, bu benim hedefim." şeklinde konuştu.

İdolü olarak İngiltere Championship ligi'nde forma giyen Abdülkadir Ömür'ü gösteren Cihan Çanak, taraftarlarla fotoğraf çektirdikten sonra kulüp aracıyla havalimanından ayrıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri