Transfer Var: 10 Temmuz 2024'te transfer alevlendi! | Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'da iddialar ardı ardına!

Transfer sezonu tüm hızıyla devam ederken, Süper Lig'in dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un yanı sıra Avrupa'nın önde gelen liglerinden de dikkat çeken transfer haberleri ve iddiaları gündeme gelmeye devam ediyor. 'Transfer Var'da gündemi, gazete manşetlerini derlemeye devam ediyoruz...

Transfer sezonunun hızla devam ettiği bu dönemde, Süper Lig'in dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere Avrupa'nın önde gelen liglerinden gelen transfer haberleri büyük ilgi görüyor. İşte, son gelişmeler:

FENERBAHÇE'NİN TRANSFER HAMLELERİ

Fenerbahçe, hücum hattını güçlendirmek için harekete geçti. Newcastle United'ın yıldız oyuncusu Allan Saint-Maximin'i satın alma opsiyonuyla kiralayan Sarı-Lacivertliler, oyuncuyu sağlık kontrolleri için İstanbul'a getirmeye hazırlanıyor.

Ayrıca, En-Nesyri ile imza aşamasına gelen Fenerbahçe'nin gündemindeki diğer isimler arasında Merih Demiral ve Roberto Firmino da bulunuyor. Ferdi Kadıoğlu için ise Brighton'ın 25 milyon euro teklif ettiği, Manchester United, Arsenal ve Juventus'un da milli futbolcu için devreye girdiği belirtiliyor.

GALATASARAY'DA YENİ İSİMLER

Galatasaray, Rennes'den Guela Doue ile anlaşmaya vardı. Oyuncunun kısa süre içinde resmi olarak açıklanması bekleniyor ve Avusturya kampına katılması planlanıyor. Ayrıca, orta saha transferi yapmak isteyen Galatasaray'da Scott McTominay defteri yeniden açıldı. Ankara Keçiörengücü Başkanı Sedat Tahiroğlu ise Barış Alper'in yüzde 20 payının kendilerinde olduğunu ve Galatasaray'dan bu konuda bir görüşme talebi gelmediğini belirtti.

BEŞİKTAŞ'IN HEDEFLERİ

Beşiktaş, yıldız golcü Ciro Immobile ile anlaşarak oyuncuyu İstanbul'a getirmeye hazırlanıyor. Ayrıca, Fulham'ın talip olduğu Semih Kılıçsoy için Beşiktaş'ın en az 20 milyon euro beklentisi bulunuyor. Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Fateh ve Al-Fayha, Beşiktaş'tan Jackson Muleka'yı transfer etmek istiyor. Bu transfer için 5 milyon euro teklif eden Suudi ekiplerine karşılık, Beşiktaş'ın 7-8 milyon euro talep ettiği bildiriliyor.

Rizespor'un Fenerbahçe'den Umut Nayir ve Serdar Aziz'i transfer etmek için görüşmeler yaptığı belirtiliyor. Ayrıca, Lyon'un milli futbolcu Kaan Ayhan için 5 milyon euro bütçe ayırdığı ve Juventus'un Ferdi Kadıoğlu için McKennie + 10 milyon euro teklif yapacağı iddiaları gündemde.

AVRUPA'DAN ÖNE ÇIKAN TRANSFERLER

Avrupa'nın önde gelen liglerinden gelen transfer haberleri de dikkat çekiyor. Juventus, Ferdi Kadıoğlu'nu transfer etmek için resmi görüşmelere başlarken, Manchester United da milli futbolcu için Fenerbahçe ile temasa geçti. Bu transfer döneminde Ferdi Kadıoğlu'nun adı sıkça anılıyor ve transfer piyasasında büyük ilgi görüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri