Transfer Var: Barış Alper Yılmaz'a Arsenal kancası | Fenerbahçe'de Wesley Teixeira gündemi | Beşiktaş Okay'ın peşinde!

Transfer sezonu tüm hızıyla devam ederken, Süper Lig'in dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un yanı sıra Avrupa'nın önde gelen liglerinden de dikkat çeken transfer haberleri ve iddiaları gündeme gelmeye devam ediyor. 'Transfer Var'da gündemi, gazete manşetlerini derlemeye devam ediyoruz...

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere Süper Lig kulüpleri ve Avrupa'nın önde gelen liglerinden transfer haberleri, futbolseverlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. İşte son gelişmeler ve transfer iddiaları:

FENERBAHÇE'DEN GENÇ YETENEK HAMLESİ

Fenerbahçe, Brezilya'nın Corinthians takımında forma giyen 19 yaşındaki Wesley Teixeira için resmi görüşmelere başladı. Sarı-lacivertliler, genç yeteneği kadrosuna katmak için tüm imkanlarını seferber ediyor (AKŞAM).

ARSENAL, BARIŞ ALPER YILMAZ'I İSTİYOR

Premier Lig ekibi Arsenal, Galatasaray'ın genç yıldızı Barış Alper Yılmaz'ı transfer etmek istiyor. Sarı-kırmızılılar ise 25 milyon euronun altındaki teklifleri değerlendirmeyeceğini açıkladı (FANATİK).

BEŞİKTAŞ'TAN OKAY YOKUŞLU TRANSFERİ

Beşiktaş, Okay Yokuşlu'nun transferi için West Bromwich Albion ile 1.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaştı. Siyah-beyazlılar, milli futbolcuya bu hafta imza attırmayı planlıyor (FANATİK).

GALATASARAY, RODRİGO DE PAUL İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Galatasaray, Atletico Madrid'in Arjantinli orta saha oyuncusu Rodrigo De Paul için transfer girişimlerine başladı. Sarı-kırmızılılar, De Paul'u kadrosuna katmak istiyor (FOTOMAÇ).

FENERBAHÇE'DEN EN-NESYRİ REKORU

Fenerbahçe, Sevilla'nın golcüsü En-Nesyri için 16 milyon euro + 4 milyon euro bonus teklif etti. Transfer gerçekleşirse En-Nesyri, Fenerbahçe tarihinin en pahalı transferi olacak (FOTOMAÇ).

TRABZONSPOR, PAUL ONUACHU İÇİN GÖRÜŞMELERE DEVAM EDİYOR

Trabzonspor, Southampton'da forma giyen Paul Onuachu'nun kalıcı transferi için İngiliz kulübü ile görüşmelerini sürdürüyor. Bordo-mavililer, Nijeryalı golcüyü kadrosuna katmak için yoğun mesai harcıyor (FOTOMAÇ).

BEŞİKTAŞ, BERTUĞ YILDIRIM'I KİRALAMAK İSTİYOR

Beşiktaş, Rennes'te forma giyen genç oyuncu Bertuğ Yıldırım'ı kiralamak için harekete geçti. Siyah-beyazlılar, Bertuğ'u kadrosuna katarak hücum hattını güçlendirmeyi hedefliyor (FOTOMAÇ).

KEREM AKTÜRKOĞLU'NA AVRUPA KANCASI

Galatasaray'ın milli yıldızı Kerem Aktürkoğlu'nun EURO 2024'ten elenilmesinin ardından transferi bekleniyor. Real Sociedad, Real Betis ve Lille, Kerem için devrede (TÜRKİYE).

BEŞİKTAŞ, CENK TOSUN İLE MASAYA OTURUYOR

Beşiktaş, sözleşmesi sona eren Cenk Tosun ile yeni sözleşme görüşmelerine başlama kararı aldı. Siyah-beyazlılar, deneyimli golcüyü takımda tutmak istiyor (TÜRKİYE).

FERDİ KADIOĞLU'NA İNGİLTERE'DEN TALİP

EURO 2024'te gösterdiği performansla dikkat çeken Ferdi Kadıoğlu için Brighton devreye girdi. İngiliz ekibi, milli futbolcunun transfer şartlarını sordu (TAKVİM).

BARIŞ ALPER YILMAZ'IN BONSERVİS BEDELİ YÜKSELDİ

Galatasaray yönetimi, EURO 2024 öncesi 30 milyon euro istediği Barış Alper Yılmaz'ın bonservisini 40 milyon euroya çıkardı. Sarı-kırmızılılar, genç yıldız için yüksek teklifleri değerlendirmeye hazır (TAKVİM).

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri