Transfer Var: Barış Alper'e talip çıktı | Mourinho'nun listesinde klas isimler | Beşiktaş genç yıldızın peşinde!

Transfer sezonu tüm hızıyla devam ederken, Süper Lig'in dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un yanı sıra Avrupa'nın önde gelen liglerinden de dikkat çeken transfer haberleri ve iddiaları gündeme gelmeye devam ediyor. 'Transfer Var'da gündemi, gazete manşetlerini derlemeye devam ediyoruz...

Süper Lig'in dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un yanı sıra Avrupa'nın önde gelen liglerinden de önemli transfer haberleri gündemde. 'Transfer Var'ın derlediği son gelişmeler şöyle:

BRİGHTON, BARIŞ ALPER YILMAZ'IN PEŞİNDE

Premier Lig ekiplerinden Brighton, Galatasaray'ın genç yıldızı Barış Alper Yılmaz'ı radarına aldı. Brighton'ın yeni teknik direktörü Fabian Hürzeler'in milli futbolcuyu kadrosunda görmek istediği belirtiliyor.

GALATASARAY'DAN ORTA SAHA HAMLESİ

Galatasaray, Torreira'nın yanına kaliteli bir isim getirmek için Goretzka, Hojbjerg, Fofana ve Amrabat gibi isimlerle ilgileniyor. Sarı-kırmızılılar, bu oyunculardan birini kadrosuna katmayı planlıyor .

OĞUZ AYDIN İÇİN 5 MİLYON EURO TEKLİF

Galatasaray, Alanyaspor'da forma giyen Oğuz Aydın için teklifini 5 milyon euroya yükseltti. Transferin kısa sürede sonuçlanması bekleniyor .

AARON WAN-BİSSAKA GALATASARAY YOLUNDA

Galatasaray'ın, Manchester United'da oynayan Aaron Wan-Bissaka ile anlaşmaya vardığı ve transferin 10 milyon euro karşılığında gerçekleşeceği iddia ediliyor.

RODRİGO BENTANCUR İÇİN GALATASARAY'DAN HAMLE

Galatasaray, Tottenham Hotspur'da forma giyen Rodrigo Bentancur için harekete geçti. Sarı-kırmızılılar, Uruguaylı futbolcunun menajeri ile maddi şartları görüşüyor.

MİCHY BATSHUAYİ, GALATASARAY'A YAKIN

Fenerbahçe ile yollarını ayıran Michy Batshuayi'nin, Galatasaray ile 3 Temmuz'da sözleşme imzalaması bekleniyor.

BEŞİKTAŞ'TA JOHAN MOJİCA İDDİASI

Beşiktaş'ın yönetim kurulu danışmanı Brad Friedel'in, Villarreal'de forma giyen Kolombiyalı sol bek Johan Mojica ile görüştüğü ve ilk görüşmenin olumlu geçtiği ifade edildi.

BEŞİKTAŞ'TA SALİH ÖZCAN GÜNDEMİ

Beşiktaş, Borussia Dortmund forması giyen milli futbolcu Salih Özcan'ı kadrosuna katmak için yeniden harekete geçti. Alman ekibiyle pazarlıklar sürerken, oyuncunun henüz karar vermediği belirtiliyor.

BEŞİKTAŞ, GEDSON FERNANDES'İN YERİNE ALBERT GRONBAEK'İ DÜŞÜNÜYOR

Zenit'e transferi an meselesi olan Gedson Fernandes'in yerine Beşiktaş, Bodo Glimt forması giyen Albert Gronbaek'i kadrosuna katmayı planlıyor. Görüşmelerin olumlu geçtiği belirtiliyor .

SEBASTİAN HALLER, BEŞİKTAŞ'IN LİSTESİNDE

Yeni sezonda Aboubakar'ı takımda tutmayı düşünmeyen Beşiktaş, Borussia Dortmund'da oynayan Sebastian Haller'i kadrosuna katmak istiyor. Haller'in kabul etmesi halinde resmi görüşmeler başlayacak.

ANGEL Dİ MARİA İDDİASI

Beşiktaş'ın yönetim kurulu danışmanı Brad Friedel'in, Benfica'dan ayrılan Angel Di Maria ile temas kurduğu öne sürüldü .

FENERBAHÇE İÇİN MOURİNHO'DAN LAZAR SAMARDZİC HAMLESİ

İtalyan basınına göre, Jose Mourinho, Udinese'de oynayan Lazar Samardzic'i Fenerbahçe için ikna etmeye çalışıyor. Udinese, Sırp orta saha oyuncusu için 25 milyon euro bonservis bedeli belirlemiş durumda.

LAURİENTE İÇİN NABIZ YOKLANIYOR

Fenerbahçe'nin sportif direktörü Mario Branco'nun, Mourinho'nun talebi doğrultusunda Sassuolo'da oynayan Lauriente için nabız yokladığı iddia edildi.

LYON, İSMAİL YÜKSEK İÇİN 10 MİLYON EURO ÖDEMEYE HAZIR

Fransız ekibi Lyon'un, Fenerbahçe'nin genç yıldızı İsmail Yüksek'in transferini 10 milyon euroya bitirmeyi hedeflediği öne sürüldü .

FENERBAHÇE'DEN ALVARO MORATA VE LUKAKU ATAĞI

Fenerbahçe, dünyaca ünlü golcüler Alvaro Morata ve Romelu Lukaku'yu transfer etmek için girişimlerini sürdürüyor. Atletico Madrid ile Morata için pazarlıklar devam ederken, Lukaku'ya olan ilgi de sürüyor.

TRABZONSPOR, NUNEZ İÇİN TEKLİFİNİ ARTIRDI

Trabzonspor, Norwich City'de oynayan Şilili orta saha oyuncusu Nunez için teklifini 3.5 milyon eurodan 4.5 milyon euroya çıkardı. Bordo-mavililer, transferi kısa süre içinde sonuçlandırmayı hedefliyor.

SAMUEL GİGOT İÇİN SÜRE DOLUYOR

Trabzonspor'un, Marsilya ile anlaşmaya varan Fransız stoper Samuel Gigot için verdiği süre doluyor. Bordo-mavililer, transferi kısa süre içinde sonuçlandırmayı planlıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri