Transfer Var: Beşiktaş Di Maria'da imkansızı deniyor | Galatasaray Avusturyalı orta sahayı istiyor! | Fenerbahçe'de gündem yoğun

Transfer sezonu tüm hızıyla devam ederken, Süper Lig'in dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un yanı sıra Avrupa'nın önde gelen liglerinden de dikkat çeken transfer haberleri ve iddiaları gündeme gelmeye devam ediyor. 'Transfer Var'da gündemi, gazete manşetlerini derlemeye devam ediyoruz...

Süper Lig'in devleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor, yeni sezon öncesi kadrolarını güçlendirmek için transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Avrupa'nın önde gelen liglerinden de futbolcularla temaslarını sürdüren takımlar, transfer pazarında dikkat çekici hamleler yapıyor.

BEŞİKTAŞ'TAN BÜYÜK TRANSFER HAMLELERİ

Beşiktaş, Portekizli yıldız Rafa Silva'yı kadrosuna katarak transfer dönemine hızlı bir başlangıç yaptı. Siyah-beyazlıların, ünlü Arjantinli futbolcu Angel Di Maria ile de anlaşmaya vardığı iddia ediliyor. Di Maria'nın ailesini ikna etmeye çalışan Beşiktaş yönetimi, futbolcuya 5 milyon euro maaş ve 2.5 milyon euro imza parası teklif etti. Ayrıca, hücum hattını güçlendirmek için Luuk de Jong ve Sebastian Haller isimleri de gündemde. Beşiktaş'ın gözden çıkardığı Ante Rebic'e ise İtalya'dan Hellas Verona'nın talip olduğu bildirildi .

GALATASARAY'DA BİLİNMEZLİK SÜRÜYOR

Galatasaray, İngiltere Premier Lig'den iki önemli oyuncu için teklif sundu. Manchester United forması giyen Scott McTominay ve Aaron Wan-Bissaka için 15 milyon euroluk teklif yapan sarı-kırmızılılar, futbolcularla anlaşma sağladı ve Manchester United'dan yanıt bekliyor. Galatasaray'ın bir diğer hedefi ise Borussia Dortmund'un deneyimli futbolcusu Marcel Sabitzer. Sabitzer'in kiralık olarak transfer edilmesi planlanıyor. Bunun yanı sıra, PSG'de oynayan Nordi Mukiele ve Rennes'te forma giyen Assignon için de girişimler sürüyor .

FENERBAHÇE'DE HER GÜN YENİ BİR İSİM

Fenerbahçe, İtalyan ekibi Udinese'den Lazar Samardzic'i kadrosuna katmaya çok yakın. Bu transferin ardından sarı-lacivertliler, Talisca için harekete geçecek. Ayrıca, Atletico Madrid'in golcüsü Alvaro Morata için 15 milyon euroyu gözden çıkaran Fenerbahçe, Wolverhampton'da forma giyen Daniel Podence ile de ilgileniyor. İngiliz basınına göre, Belçikalı golcü Romelu Lukaku'nun Fenerbahçe'ye transferi de gündemde. Lukaku'nun Jose Mourinho ile yeniden çalışmak istediği ve Fenerbahçe'de oynamaya sıcak baktığı belirtiliyor .

TRABZONSPOR'DA GENÇ YETENEKLER RADARDA

Trabzonspor, transfer döneminde hızlı adımlar atarak dikkat çekiyor. Bordo-mavililerin hedefinde, Rizespor forması giyen genç yetenek Emirhan Topçu ve Torino'da oynayan Emirhan İlkhan bulunuyor. Trabzonspor, bu genç oyuncularla kadrosunu güçlendirmeyi amaçlıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri