Transfer Var: Beşiktaş'a 'inceci' sol bek | Galatasaray'da Yazıcı mesaisi | Fenerbahçe'de ayrılıklar masada!

Transfer sezonu tüm hızıyla devam ederken Süper Lig'in dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un yanı sıra Avrupa'nın önde gelen liglerinden de dikkat çeken transfer haberleri ve iddiaları gündeme gelmeye devam ediyor. 'Transfer Var'da gündemi, gazete manşetlerini derlemeye devam ediyoruz...

Süper Lig'in büyük takımları Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere Avrupa'nın önde gelen liglerinde transfer haberleri ve iddiaları gündemi meşgul ediyor. İşte son gelişmeler:

BEŞİKTAŞ'IN HEDEFLERİ: BORNA SOSA VE RİCK KARSDORP

Beşiktaş yönetimi, sol bek pozisyonu için Borna Sosa'yı radarına alırken, sağ bek için ise Rick Karsdorp'u düşünüyor. Transferlerin gerçekleşmesi halinde siyah-beyazlılar, savunma hattını güçlendirmeyi hedefliyor.

TRABZONSPOR WEGHORST İÇİN BASTIRIYOR

Trabzonspor, Wout Weghorst transferi için Burnley ile görüşmelerini sürdürüyor. Bordo-Mavililer, yapılan pazarlıklarda 6 milyon eurodan indirim sağlamayı başardı ve transferi bitirmeyi planlıyor.

GALATASARAY YUSUF YAZICI İLE TEMASTA

Galatasaray, bonservisi elinde olan Yusuf Yazıcı ile temas halinde. Sarı-Kırmızılılar, yıldız oyuncuyu kadroya katmak için çalışmalarını sürdürüyor.

NAPOLİ'DEN DAVİNSON SANCHEZ'E 40 MİLYON EURO

Napoli'nin, Davinson Sanchez için 40 milyon euroyu gözden çıkardığı öğrenildi. Bu yüksek teklif, oyuncunun transferinde önemli bir adım olabilir.

ZAHA'YA AL-ITTİHAD'DEN TEKLİF

Al-Ittihad, Zaha için Galatasaray'a 5 milyon euro teklif etti. Ancak Sarı-Kırmızılılar, bu rakamı az buldu ve en az 10 milyon euro talep ediyor.

SPARTAK MOSKOVA'DAN DERRİCK KÖHN İÇİN TEKLİF

Spartak Moskova, Derrick Köhn için Galatasaray'a 8 milyon euro teklif etti. Cimbom, Rusların teklifini biraz daha yükseltmesini talep ediyor.

FENERBAHÇE SANDER BERGE İÇİN ISRARCI

Jose Mourinho'nun ısrarcı olduğu Sander Berge için Fenerbahçe, Burnley ile görüşmelerini sürdürüyor. Yönetim 15 milyon euroya kadar çıktı ancak Burnley 25 milyon euro istiyor.

ALEXANDER DJİKU RENNES'E DÖNMEK İSTİYOR

Rennes'in teklifte bulunduğu Alexander Djiku, yeniden Fransa'ya dönmek istiyor ve yönetimden önerilen bonservisin kabul edilmesini talep ediyor.

RODRİGO BECAO İÇİN FENERBAHÇE'DEN 12 MİLYON EURO TALEP

Mourinho'nun kadroda düşünmediği Rodrigo Becao için Fenerbahçe, 12 milyon euro bonservis talep ediyor. Ancak İtalya'dan Brezilyalı stoper için gelen en yüksek teklif 6 milyon euro.

ÇAĞTAY KURUKALIP FENERBAHÇE'DEN AYRILIYOR

Fenerbahçe'de beklentileri karşılayamayan genç sol bek Çağtay Kurukalıp'ın sözleşmesi feshedilecek ve oyuncu yeni bir kulüp arayışına girecek.

BEŞİKTAŞ CHER NDOUR İÇİN ANLAŞTI

Beşiktaş, Cher Ndour ile her konuda anlaşma sağladı. Siyah-beyazlılar, orta sahadan bir yabancı oyuncu ile yollarını ayırdığı takdirde Ndour'un transferini bitirecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri