Transfer Var: Fenerbahçe'de isimler yıldızlar geçidi | Beşiktaş'ta Varane ihtimali | Galatasaraylı Davinson'a teklif!

Transfer sezonu tüm hızıyla devam ederken, Süper Lig'in dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un yanı sıra Avrupa'nın önde gelen liglerinden de dikkat çeken transfer haberleri ve iddiaları gündeme gelmeye devam ediyor. 'Transfer Var'da gündemi, gazete manşetlerini derlemeye devam ediyoruz...

Süper Lig'in dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor, yeni sezon öncesi kadrolarını güçlendirmek için transfer çalışmalarına hız verdi. Transfer Var programında yer alan haberlere göre, kulüplerin gündeminde birbirinden önemli isimler bulunuyor.

BEŞİKTAŞ TRANSFERDE HIZ KESMİYOR

Beşiktaş, Rennes forması giyen Bertuğ Yıldırım'ı kadrosuna katmak için harekete geçti. Siyah-beyazlılar, Bertuğ Yıldırım'ın transferini gerçekleştirmek için Rennes ile görüşmelere başladı.

Ayrıca Beşiktaş, Yusuf Yazıcı, Okay Yokuşlu ve Oğuz Aydın'ı listesine ekleyerek bu oyunculardan en az ikisiyle anlaşma sağlamayı hedefliyor . West Bromwich forması giyen Okay Yokuşlu'nun menajeriyle görüşen Beşiktaş, milli futbolcudan olumlu yanıt aldı . Eğer Hermoso transferi gerçekleşmezse, alternatif olarak Raphael Varane'a yönelecek .

FENERBAHÇE'DE FORVET VE ORTA SAHA TAKVİYELERİ

Fenerbahçe, Faslı forvet En-Nesyri transferinde sona yaklaştı. En-Nesyri'nin kısa süre içinde sağlık kontrollerinden geçmesi bekleniyor . Ayrıca, En-Nesyri, Al-Qadsiah'ın yıllık 6 milyon euroyu aşan maaş teklifini Jose Mourinho ile yaptığı telefon görüşmesinin ardından reddetti .

Fred'in yanına takviye yapmak isteyen Fenerbahçe'nin adayları arasında Gerson, Weston McKennie ve Filip Kostic bulunuyor . Sarı-Lacivertliler, Allan Saint-Maximin için resmi girişimlere başladı ve oyuncunun 12 milyon euroluk maaşının yarısını ödemeyi taahhüt etti .

GALATASARAY'DA SAVUNMA VE ORTA SAHA HAMLELERİ

Galatasaray, Guela Doue için Rennes'e yaptığı 6 milyon euroluk teklifi güncelleyerek transferi bu hafta bitirmek istiyor . Sarı-Kırmızılılar, Everton'ın Davinson Sanchez için yaptığı 18 milyon euroluk teklifi reddetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri