Transfer Var: Fenerbahçe'de yeni hedef Vinicius Souza! | Cimbom ille de Goretzka | Beşiktaş Angelo'nun peşinde

Transfer sezonu tüm hızıyla devam ederken Süper Lig'in dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un yanı sıra Avrupa'nın önde gelen liglerinden de dikkat çeken transfer haberleri ve iddiaları gündeme gelmeye devam ediyor. 'Transfer Var'da gündemi, gazete manşetlerini derlemeye devam ediyoruz...

Süper Lig’in büyük kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor, yeni sezona güçlü kadrolarla girmek için transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Avrupa’nın önde gelen liglerinden ve Güney Amerika’dan birçok yıldız oyuncu için girişimlerde bulunan Türk devleri, transfer piyasasında dikkat çekici hamlelerle gündemde.

FENERBAHÇE’DEN CRİSTİAN MEDİNA HAMLESİ

Arjantin basınına dayandırılan haberlere göre, Fenerbahçe, Boca Juniors’un genç yeteneği Cristian Medina için 11 milyon dolarlık sözlü bir teklifte bulundu. Sarı-lacivertli ekip, orta sahayı güçlendirmek adına 20 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor. Medina’nın dinamizmi ve teknik kapasitesi, Fenerbahçe’nin yeni sezondaki oyun planına uyum sağlayacak nitelikte.

FENERBAHÇE’NİN ORTA SAHA HEDEFLERİ: RABİOT, MEDİNA VE AMRABAT

Fenerbahçe’nin orta saha transferi için Adrien Rabiot, Cristian Medina ve Sofyan Amrabat isimlerini gündemine aldığı öne sürüldü. Sarı-lacivertli ekip, bu isimlerden biriyle anlaşarak orta sahadaki rekabeti artırmayı hedefliyor.

FENERBAHÇE'DE SON GELİŞME: VİNİCİUS SOUZA

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Fenerbahçe, Sheffield United forması giyen Vinicius Souza'nın temsilcisiyle temas kurdu ve oyuncunun şartlarını sordu.

RODRİGO BECAO İÇİN İTALYA’DAN TEKLİFLER

Fenerbahçe’nin Brezilyalı savunma oyuncusu Rodrigo Becao’ya İtalya Serie A’dan iki talip çıktı. Torino ve Atalanta, Becao’yu transfer etmek için resmi teklif yaptı. Torino’nun, Becao’yu bonservisiyle kadrosuna katma konusunda avantajlı olduğu belirtiliyor. Becao’nun Serie A’ya geri dönme ihtimali, Fenerbahçe’nin savunma hattında yeni arayışlara girmesine yol açabilir.

BEŞİKTAŞ’TA ANGELO İÇİN BEKLEYİŞ

Chelsea’nin genç yeteneği Angelo’yu kiralamak isteyen Beşiktaş, Muleka’nın takımdan ayrılmasını bekliyor. Beşiktaş, yabancı kontenjanında yer açarak Angelo transferini sonuçlandırmayı hedefliyor. Siyah-beyazlılar, sağ bek transferi için de Twente forması giyen Joshua Brenet’i gündemine aldı.

MOURİNHO’NUN İSTEĞİ: MARİO HERMOSO

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, Atletico Madrid’in sol beki Mario Hermoso’yu gündemine aldı. Hem sol bek hem de sol stoper pozisyonlarında görev alabilen Hermoso’nun, Fenerbahçe’ye savunma anlamında esneklik kazandıracağı düşünülüyor. Mourinho’nun ayrıca Chelsea’de forma şansı bulamayan Raheem Sterling’i de istediği iddia edildi. Bu transferler, Fenerbahçe’nin kadrosuna büyük bir güç katabilir.

GALATASARAY’IN GÖZDESİ LEON GORETZKA

Orta sahasını güçlendirmek isteyen Galatasaray, Bayern Münih’in kadroda düşünmediği Leon Goretzka ile ilgileniyor. Bayern, Goretzka’nın ayrılığına kolaylık gösterecek. Sarı-kırmızılılar, Goretzka transferini tamamlayarak orta sahada önemli bir koz elde etmek istiyor.

TRABZONSPOR’UN FORVET ARAYIŞI: TOLU AROKODARE

Trabzonspor, forvet hattını güçlendirmek amacıyla Belçika’nın Genk takımında forma giyen Tolu Arokodare’yi radarına aldı. Karadeniz ekibi, güçlü fiziği ve golcülüğüyle dikkat çeken Arokodare’yi kadrosuna katmak için girişimlerde bulunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri