Transfer Var: Fenerbahçe'den büyük Fati operasyonu | Galatasaray orta saha arıyor | Beşiktaş'ta gündem Sarabia!

Transfer sezonu tüm hızıyla devam ederken Süper Lig'in dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un yanı sıra Avrupa'nın önde gelen liglerinden de dikkat çeken transfer haberleri ve iddiaları gündeme gelmeye devam ediyor. 'Transfer Var'da gündemi, gazete manşetlerini derlemeye devam ediyoruz...

Trendyol Süper Lig'in dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor, transfer döneminde kadrolarını güçlendirmek için yoğun bir mesai harcıyor. Avrupa'nın önde gelen liglerinden de oyuncuları radarına alan kulüpler, ses getirecek hamleler yapmaya hazırlanıyor.

BEŞİKTAŞ’IN SAVUNMA HATTI İÇİN BÜYÜK HAMLELER

Beşiktaş, savunma hattını güçlendirmek için Barcelona’nın 20 yaşındaki stoperi Mikayil Faye’ye talip oldu. Siyah-beyazlılar, genç savunmacı için 10 milyon Euro teklif ederken, Barcelona 15 milyon Euro'da ısrarcı. Ayrıca, Fransız ekibi Rennes de devreye girerek 10+5 milyon Euro’luk bir teklif sundu. Barça, oyuncu için 30 milyon Euro’luk geri alma şartı koymak istiyor .

Diğer yandan Beşiktaş, sağ kanat için Wolverhampton’da forma giyen Pablo Sarabia ile anlaşmaya çok yakın. 32 yaşındaki İspanyol oyuncu, hem kanatlarda hem de 10 numara pozisyonunda görev yapabiliyor. Siyah-beyazlı yönetim, oyuncuyla anlaşmaya varırken, kulübüyle pazarlıklar sürüyor .

FENERBAHÇE’DEN ANSU FATİ HAMLESİ

Fenerbahçe, Barcelona’da istenmeyen oyuncu haline gelen Ansu Fati’yi kadrosuna katmak için harekete geçti. 21 yaşındaki İspanyol kanat oyuncusunun menajeriyle görüşmelere başlayan sarı-lacivertliler, transferi sonuçlandırmak istiyor. Fenerbahçe ayrıca, yollarını ayırmayı planladığı Joao Pedro için Salernitana ile anlaşma aşamasında .

GALATASARAY’IN SOL KANAT ARAYIŞI

Galatasaray, sol kanat ve sol bek pozisyonunda oynayabilen çok yönlü bir oyuncu arayışında. Sarı-kırmızılılar, bu doğrultuda Monaco'da forma giyen Senegalli Ismail Jakobs'u radarına aldı. 24 yaşındaki oyuncu için temasların kısa süre içinde başlaması bekleniyor. Ayrıca, limit problemleri yaşayan Galatasaray’ın, Nice’ten ayrılan Fransız ön libero Alexis Beka Beka ile ilgilendiği de öne sürülüyor .

TRABZONSPOR’DA TRANSFER HAREKETLİLİĞİ

Trabzonspor, Belçika’nın Gent takımında forma giyen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Hyun-Seok Hong transferinde mutlu sona ulaştı. Bordo-mavililer, Belçika kulübüne 4 milyon Euro ödeyerek oyuncuyu kadrosuna katacak ve 4 yıllık sözleşme imzalayacak. Trabzonspor’un golcü arayışındaki önceliği ise Wout Weghorst. Hollandalı golcünün menajeri, oyuncunun Burnley’den ayrılma ihtimalinin yüksek olduğunu ve pazarlıkların heyecanlı geçeceğini belirtti .

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri