Transfer Var: Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor transferde gaza bastı | Gidecekler, gelecekler bomba iddialar!

Transfer sezonu tüm hızıyla devam ederken Süper Lig'in dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un yanı sıra Avrupa'nın önde gelen liglerinden de dikkat çeken transfer haberleri ve iddiaları gündeme gelmeye devam ediyor. 'Transfer Var'da gündemi, gazete manşetlerini derlemeye devam ediyoruz...

Transfer sezonunun en hareketli günleri yaşanırken, Süper Lig devleri ve Avrupa'nın önde gelen kulüplerinden transfer haberleri ve iddiaları gündeme damga vuruyor.

MİLAN VE TORİNO, DERRİCK KÖHN'ÜN PEŞİNDE

Galatasaray forması giyen Derrick Köhn, İtalya Serie A ekipleri Milan ve Torino'nun radarına girdi. Çizme temsilcilerinin, 25 yaşındaki sol bek için transfer çalışmalarına başlayacağı iddia ediliyor. (Kaynak: Akşam)

MERİH DEMİRAL, FENERBAHÇE YOLUNDA

Suudi Arabistan ekibi Al Ahli'de forma giyen milli futbolcu Merih Demiral'ın Fenerbahçe'ye transferi için görüşmelerin sona yaklaştığı öne sürüldü. Demiral'ın kısa süre içinde sarı-lacivertlilerle resmi sözleşme imzalaması bekleniyor. (Kaynak: Akşam)

GALATASARAY, BAYERN MÜNİH YILDIZLARI İÇİN ALMANYA'DA

Galatasaray yönetimi, Münih'e giderek Bayern Münih'in iki yıldızı Leon Goretzka ve Noussair Mazraoui için görüşmelere başladı. Sarı-kırmızılıların bu transferler için yoğun çaba harcadığı belirtiliyor. (Kaynak: Fanatik)

BEŞİKTAŞ'TAN HALLER HAMLESİ

Beşiktaş, Cenk Tosun ile yollarını ayırdıktan sonra Muleka ve Aboubakar'ı da göndermeye hazırlanıyor. Siyah-beyazlılar, bu isimlerle vedalaştıktan sonra Borussia Dortmund forması giyen Sebastian Haller için transfer çalışmalarına başlayacak. (Kaynak: Fanatik)

TALİSCA, FENERBAHÇE'YE YAKIN

Suudi Arabistan basını, Al Nassr'da forma giyen Talisca'nın Fenerbahçe ile anlaştığını iddia etti. Yıllık 12 milyon euro kazanan Brezilyalı futbolcunun, Fenerbahçe için bu rakamın altında bir maaşı kabul ettiği belirtiliyor. (Kaynak: Fotomaç)

GALATASARAY, WENDEL İÇİN BASTIRIYOR

Galatasaray, Zenit forması giyen Brezilyalı orta saha oyuncusu Wendel'i kadrosuna katmak için temaslarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılıların, Rus ekibine son olarak 15 milyon euro teklif ettiği konuşuluyor. (Kaynak: Fotomaç)

YUSUF YAZICI GALATASARAY'A DOĞRU

Bonservisi elinde olan milli futbolcu Yusuf Yazıcı, Galatasaray ile görüşmelere başladı. Yazıcı'nın sarı-kırmızılı formayı giymeye sıcak baktığı ifade ediliyor. (Kaynak: Fotomaç)

BEŞİKTAŞ, LAURİENTE'Yİ İSTİYOR

Beşiktaş, Paulista, Rafa Silva ve Immobile transferlerinin ardından Sassuolo'da forma giyen Armand Lauriente'nin peşine düştü. Siyah-beyazlıların bu transfer için harekete geçeceği belirtiliyor. (Kaynak: Fotomaç)

MANCHESTER UNİTED, FERDİ KADIOĞLU'NU İSTİYOR

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Manchester United, Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu için Jadon Sancho'yu takas olarak önererek sarı-lacivertlilerin kapısını çalacak. (Kaynak: Fotomaç)

TOTTENHAM'DAN SZYMANSKİ İÇİN TEKLİF

İngiliz ekibi Tottenham, Fenerbahçe'nin yıldızı Sebastian Szymanski için 25 milyon euroluk bir teklifle sarı-lacivertlilere başvuracak. (Kaynak: Fotomaç)

EVERTON, DAVİNSON SANCHEZ'İN PEŞİNDE

Galatasaray'ın Kolombiyalı savunmacısı Davinson Sanchez'e Premier Lig ekiplerinden Everton'ın talip olduğu iddia edildi. Sarı-kırmızılıların, 15 milyon euro üzeri bir teklife sıcak bakacağı belirtiliyor. (Kaynak: Türkiye)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri