Transfer Var: Galatasaray Goretzka'ya mı yöneliyor? | Trabzonspor'da Martial'de son durum | Fenerbahçe Brezilya'da 'elmas' buldu

Transfer sezonu tüm hızıyla devam ederken Süper Lig'in dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un yanı sıra Avrupa'nın önde gelen liglerinden de dikkat çeken transfer haberleri ve iddiaları gündeme gelmeye devam ediyor. 'Transfer Var'da gündemi, gazete manşetlerini derlemeye devam ediyoruz...

Türk futbolunun devleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor, yaz transfer döneminde kadrolarını güçlendirmek için büyük hamleler yapıyor. Avrupa'nın önde gelen liglerinden de transfer iddiaları ve görüşmeleri sürerken, taraftarlar heyecanla yeni sezonu bekliyor. İşte son transfer haberleri ve iddialar:

GALATASARAY’DA HEDEF LEON GORETZKA

Galatasaray, Wendel ve Rios ile ilgilenmesine rağmen asıl hedefini Almanya’nın yıldız orta sahası Leon Goretzka olarak belirledi. Teknik direktör Okan Buruk’un talebi doğrultusunda sarı-kırmızılılar, transfer bütçesinin büyük kısmını bu transfer için ayırdı. (Kaynak: FANATİK)

TRABZONSPOR’DA İKİ YILDIZ HEDEFTE

Trabzonspor, forvet hattını güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Paul Onuachu için teklifini 7 milyon euroya çıkaran bordo-mavililer, Wout Weghorst transferinde de önemli mesafe kat etti. (Kaynak: FANATİK)

Menajerler tarafından önerilen Anthony Martial’in ise yüksek maaş beklentisi nedeniyle transferine sıcak bakılmıyor. (Kaynak: FANATİK)

BEŞİKTAŞ’TA BÜYÜK HEDEFLER

Beşiktaş, eski oyuncusu Anderson Talisca’nın Suudi Arabistan’dan ayrılma kararının ardından ilgisini sıcak tutuyor (Kaynak: FANATİK).

Siyah-beyazlılar ayrıca Barcelona'nın gözden çıkardığı Clement Lenglet’i kiralamak için teklif yapmış durumda (Kaynak: FANATİK).

Juventus’un yıldızı Federico Chiesa’nın durumu hakkında bilgi alan Beşiktaş, transfer için girişimde bulunabileceği belirtiliyor (Kaynak: FANATİK).

Paris Saint-Germain’in yıldızı Marco Asensio için de siyah-beyazlılar ısrarcı bir şekilde çalışmalara devam ediyor (Kaynak: FOTOMAÇ).

FENERBAHÇE’DEN GENÇ YETENEK AVI

Fenerbahçe, Athletico Paranaense'den 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Christian’ı transfer listesine aldı ve yakın zamanda girişimde bulunmayı planlıyor (Kaynak: TAKVİM).

Napoli, Fenerbahçe'ye Jayden Oosterwolde için 18 milyon euro teklifte bulundu ancak sarı-lacivertliler teklifi yeterli bulmadı ve güncellenmesini istedi (Kaynak: TAKVİM).

TRABZONSPOR’DA OKAY YOKUŞLU İMZASI

Trabzonspor, eski oyuncusu Okay Yokuşlu ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Okay’ın takıma dönmesiyle orta sahada önemli bir güç kazanılması hedefleniyor. (Kaynak: FOTOMAÇ)

DİĞER TRANSFER HABERLERİ

Galatasaray, Norwich City oyuncusu Gabriel Sara için 15 milyon euro teklif etti. (Kaynak: TAKVİM)

Beşiktaş, Manchester United’dan Antony’i kiralık olarak renklerine katmak için girişimlerini hızlandırdı. (Kaynak: TAKVİM)

Galatasaray'ın orta saha için listesine eklediği son isim ise Benfica’dan Florentino Luis oldu. Piyasa değeri 20 milyon euro olan futbolcunun mali şartları araştırılıyor. (Kaynak: FOTOMAÇ)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri