Transfer Var: Galatasaray'a yeni isim | Beşiktaş Asensio'da diretiyor! | Fenerbahçeli isme talip!

Transfer sezonu tüm hızıyla devam ederken Süper Lig'in dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un yanı sıra Avrupa'nın önde gelen liglerinden de dikkat çeken transfer haberleri ve iddiaları gündeme gelmeye devam ediyor. 'Transfer Var'da gündemi, gazete manşetlerini derlemeye devam ediyoruz...

Transfer döneminde hareketlilik devam ederken, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un transfer çalışmaları hız kesmeden sürüyor. İşte Süper Lig ve Avrupa'nın önde gelen liglerinden son transfer haberleri ve iddialar...

GALATASARAY'IN ORTA SAHA ARAYIŞLARI SÜRÜYOR

Wendel'de Zenit'i ikna edemeyen Galatasaray, Scott McTominay ve Richard Rios'ta da istediği ilerlemeyi kaydedemedi. Sarı-kırmızılı ekip, son olarak Norwich City'nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Gabriel Sara için girişimlere başladı. Ayrıca, Galatasaray, Richard Rios için bonuslarla birlikte 15 milyon euroya yakın bir bonservis bedelini gözden çıkardı . Orta saha arayışlarını sürdüren Galatasaray, Wendel, McTominay, Goretzka ve Rabiot gibi isimlerle ilgilenmeye devam ediyor, ancak henüz sonuç alabilmiş değil .

BEŞİKTAŞ'TA HEDEF MARCO ASENSİO

Beşiktaş yönetimi, PSG'nin kanat oyuncusu Marco Asensio için yoğun mesai harcıyor. Siyah-beyazlı ekip, Asensio'yu 1 numaralı hedef olarak belirledi ve transferi yakın zamanda sonuçlandırmayı amaçlıyor . Ayrıca, Beşiktaş kanat transferi planları doğrultusunda Antony için yeniden devreye girdi . Öte yandan Beşiktaş, Rizespor'la Emirhan Topçu için anlaşmaya vardı .

FENERBAHÇE'DE OOSTERWOLDE YARIŞI KIZIŞIYOR

Napoli'nin ardından Atalanta da Fenerbahçe'nin Hollandalı sol beki Jayden Oosterwolde için devreye girdi. İtalyan ekibi kısa süre içinde Fenerbahçe'ye teklif sunmaya hazırlanıyor . Ayrıca, kadroda düşünülmeyen Samet Akaydin'e Süper Lig'in yeni takımı Bodrum FK talip oldu. Ege temsilcisi, Fenerbahçe ve oyuncu ile görüşmelerini sürdürüyor ve Samet'in geleceği kısa süre içinde netlik kazanacak .

TRABZONSPOR'DAN WOUT WEGHORST HAMLESİ

Trabzonspor, Burnley'nin Hollandalı forveti Wout Weghorst ile el sıkıştı. Oyuncu, Trabzonspor'un Burnley ile anlaşmasını bekliyor .

GALATASARAY'IN YENİ GÖZDESİ ANTON MİRANCHUK

Mertens'i yedekleyecek bir ismi kadrosuna katmak isteyen Galatasaray, Lokomotiv Moskova'nın Rus orta saha oyuncusu Anton Miranchuk'u gündemine aldı .

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri