Transfer Var: Galatasaray'da ayrılık sesleri | Fenerbahçe Amrabat diyor! | Beşiktaş'tan sağ beke hamle!

Transfer sezonu tüm hızıyla devam ederken Süper Lig'in dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un yanı sıra Avrupa'nın önde gelen liglerinden de dikkat çeken transfer haberleri ve iddiaları gündeme gelmeye devam ediyor. 'Transfer Var'da gündemi, gazete manşetlerini derlemeye devam ediyoruz...

Transfer sezonu tüm hızıyla devam ederken, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere Süper Lig ve Avrupa'nın önde gelen liglerinden gelen transfer haberleri ve iddiaları gündemi meşgul ediyor. İşte son gelişmeler:

FENERBAHÇE SOFYAN AMRABAT'A YOĞUNLAŞTI

Orta saha transfer operasyonunu bitirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, Fiorentina'nın Faslı yıldızı Sofyan Amrabat'ı listenin ilk sırasına koydu. Amrabat'ın menajeriyle temas kuran sarı-lacivertliler, yakında Fiorentina'nın kapısını çalmayı planlıyor. (FANATİK, AKŞAM)

LEO DUBOİS İLE YOLLAR AYRILIYOR

Geçen sezonu Başakşehir'de kiralık olarak geçiren Leo Dubois'nın Süper Lig ve Fransa'dan talipleri olduğu belirtiliyor. Dubois'nın takımdan ayrılması kesin gözüküyor. (FANATİK)

EYÜPSPOR'DAN TRANSFER HAMLELERİ

İstanbul ekibi Eyüpspor, Galatasaray'dan Sergio Oliveira ve Fenerbahçe'den Ryan Kent'i kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Eyüpspor, bu iki futbolcu için de kesenin ağzını açmış durumda. (FANATİK)

BEŞİKTAŞ'TAN SAĞ BEK HAMLESİ

Beşiktaş yönetimi, sağ bek transferi için Roma'nın oyuncusu Rick Karsdrop'la görüşmelere başladı. Siyah-beyazlılar, transferi kısa sürede sonuçlandırmayı hedefliyor. (FOTOMAÇ)

GALATASARAY YUSUF YAZICI'YLA GÖRÜŞÜYOR

Galatasaray, Okan Buruk'un isteği doğrultusunda Yusuf Yazıcı'yla görüşmelere başladı. Yusuf Yazıcı'nın da sarı-kırmızılı takımda oynamaya sıcak baktığı kaydedildi. (FOTOMAÇ)

WEST HAM'DAN TOMAS SOUCEK ÖNERİSİ

West Ham United'ın Çekyalı orta saha oyuncusu Tomas Soucek, menajerler tarafından Fenerbahçe'ye önerildi. Soucek'in transferiyle ilgili gelişmeler merakla bekleniyor. (TAKVİM)

LUAN PERES SANTOS YOLUNDA

Fenerbahçe'nin kadroda düşünmediği Luan Peres, eski kulübü Santos'la görüşüyor. Peres'in Santos'a gitmesine kesin gözüyle bakılıyor. (TÜRKİYE)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri