Transfer Var: Galatasaray'da Sara sesleri | Fenerbahçe 'Amrabat' dedi | Beşiktaşlı forvete talip çıktı!

Transfer sezonu tüm hızıyla devam ederken Süper Lig'in dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un yanı sıra Avrupa'nın önde gelen liglerinden de dikkat çeken transfer haberleri ve iddiaları gündeme gelmeye devam ediyor. 'Transfer Var'da gündemi, gazete manşetlerini derlemeye devam ediyoruz...

Transfer döneminin hareketli günleri yaşanırken, Süper Lig ve Avrupa'nın önde gelen liglerinden dikkat çeken transfer haberleri gündeme geliyor. İşte son gelişmeler:

BEŞİKTAŞ, CHER NDOUR'U KİRALAMAK İSTİYOR

Beşiktaş, Paris Saint Germain'in genç yeteneği Cher Ndour ile ilgileniyor. Siyah-beyazlılar, 20 yaşındaki ön liberoyu kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Ndour'un genç yaşına rağmen gösterdiği performans, Beşiktaş'ın dikkatini çekti. (Kaynak: Fanatik)

BODRUMSPOR, SAMET AKAYDİN'İ TRANSFER ETMEK İSTİYOR

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Bodrumspor, Fenerbahçe'nin tecrübeli savunmacısı Samet Akaydin ile ilgileniyor. 2026'ya kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunan Akaydin'in, kulübünden ayrılmaya sıcak bakmadığı belirtiliyor. (Kaynak: Milliyet)

TRABZONSPOR, WOUT WEGHORST İLE ANLAŞTI

Paul Onuachu transferinde Southampton'ın yüksek bonservis talep etmesi nedeniyle Trabzonspor, rotasını Wout Weghorst'a çevirdi. Tecrübeli golcüyle anlaşma sağlandı ve Burnley ile görüşmeler devam ediyor. Trabzonspor, Weghorst'un tecrübesiyle hücum hattını güçlendirmeyi planlıyor. (Kaynak: Fanatik)

FENERBAHÇE'NİN ORTA SAHADAKİ YENİ FAVORİSİ: SOFYAN AMRABAT

Fenerbahçe, orta saha transferi için arayışlarını sürdürüyor ve favori isim olarak Sofyan Amrabat öne çıkıyor. Guido Rodriguez'in West Ham United ile anlaşması üzerine sarı-lacivertliler, Amrabat'la görüşmelerini yoğunlaştırdı. Fenerbahçe, Amrabat'ın dinamizmiyle orta sahasını güçlendirmek istiyor. (Kaynak: Milliyet)

GALATASARAY, GABRİEL SARA TRANSFERİNDE SONA YAKLAŞTI

Galatasaray, orta saha transferinde önemli bir adım attı ve Norwich City'de forma giyen Gabriel Sara ile anlaşma sağladı. Sarı-kırmızılılar, bu transfer için 18 milyon euro ödeyecek. Sara'nın transferiyle Galatasaray, orta saha rotasyonunu güçlendirmeyi hedefliyor. (Kaynak: Milliyet)

AL-KHOOLOD, JACKSON MULEKA İÇİN TEKLİFİNİ YÜKSELTMEYE ÇALIŞIYOR

Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al-Khoolod, Beşiktaş'ın forveti Jackson Muleka için 500 bin euro kiralama ve 2.5 milyon euro satın alma opsiyonu teklifinde bulundu. Siyah-beyazlılar, bu teklifin yükseltilmesini istiyor. Muleka'nın geleceği, yapılacak görüşmelerin sonucuna göre şekillenecek. (Kaynak: Takvim)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri