Transfer Var: Galatasaray'ın yıldızına talip var | Fenerbahçe'de Mourinho, Teixeira'yı istiyor! | Beşiktaş'tan Asensio hamlesi!

Transfer sezonu tüm hızıyla devam ederken Süper Lig'in dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un yanı sıra Avrupa'nın önde gelen liglerinden de dikkat çeken transfer haberleri ve iddiaları gündeme gelmeye devam ediyor. 'Transfer Var'da gündemi, gazete manşetlerini derlemeye devam ediyoruz...

Transfer dönemi hareketli geçerken, Süper Lig ve Avrupa'nın önde gelen takımları kadrolarını güçlendirmek için yoğun bir mesai harcıyor. İşte son transfer haberleri ve dedikodular:

FENERBAHÇE'DEN GENÇ YILDIZ ATAĞI

Fenerbahçe, Jose Mourinho'nun tavsiyesi üzerine Corinthians'ta forma giyen 19 yaşındaki hücum oyuncusu Wesley Teixeira için harekete geçti. Brezilya basını, Fenerbahçe'nin genç yetenek için pazarlıklara başladığını belirtti. Sarı-lacivertliler, geleceğin yıldızı olarak görülen Teixeira'yı kadrosuna katmak istiyor.

TRABZONSPOR'DAN İKİ ÖNEMLİ HAMLE

Trabzonspor, eski futbolcusu Okay Yokuşlu ile prensipte anlaşmaya vardı. Bordo-mavililer, milli oyuncunun kulübü West Bromwich ile görüşmelerini sürdürüyor. Ayrıca Trabzonspor, Boavista'dan Portekizli sağ bek Pedro Malheiro'yu transfer etti. Sağlık kontrollerinden geçen Malheiro, kısa süre içinde resmen açıklanacak.

BEŞİKTAŞ'IN GENÇ YILDIZINA İNGİLTERE'DEN TALİP

Beşiktaş'ın 17 yaşındaki golcüsü Mustafa Hekimoğlu, İngiliz kulüplerinin radarında. Fulham, idolü Robert Lewandowski olan genç yetenek için resmi teklif hazırlığında. Beşiktaş, Hekimoğlu'nu yüksek bir bedelle elden çıkarabilir.

GALATASARAY'DA TRANSFER HAREKETLİLİĞİ

Galatasaray'ın yıldızı Hakim Ziyech'e Al-Shabab talip oldu. Suudi Arabistan ekibinin sarı-kırmızılılara resmi teklif yapmaya hazırlandığı belirtiliyor. Ayrıca Galatasaray, orta saha transferi için üç isimle ilgileniyor: Wendel, McTominay ve Sofyan Amrabat. Görüşmeler tüm hızıyla sürerken, hangi ismin kadroya katılacağı merak konusu.

LİVERPOOL'UN GÖZDESİ BARIŞ ALPER YILMAZ

Galatasaray'ın milli yıldızı Barış Alper Yılmaz için Liverpool'un ısrarı sürüyor. İngiliz devinin 30 milyon euroyu gözden çıkardığı iddia ediliyor. Galatasaray, bu cazip teklif karşısında nasıl bir tutum sergileyecek, zaman gösterecek.

BEŞİKTAŞ, ASENSİO İÇİN HAREKETE GEÇİYOR

Beşiktaş, Marco Asensio'nun transferi için Paris Saint-Germain'in kapısını çalmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlılar, Fransız ekibine kiralama teklifi yapacak. Asensio'nun Beşiktaş'a katılması, büyük bir transfer başarısı olarak değerlendiriliyor.

GÖZTEPE'DEN İKİ TRANSFER HAMLESİ

Süper Lig'in yeni ekibi Göztepe, Fenerbahçe'nin genç stoperi Emir Ortakaya ve Miha Zajc'ı transfer etmek için girişimlere başladı. Sarı-lacivertlilerle görüşmeler devam ediyor. Göztepe, kadrosunu güçlendirerek ligde kalıcı olmayı hedefliyor.

NAPOLİ, CENGİZ ÜNDER'İN PEŞİNDE

Fenerbahçe'nin en pahalı transferi olan Cengiz Ünder, Napoli'nin radarında. İtalyan ekibinin, milli oyuncu için 15 milyon euroyu gözden çıkardığı belirtiliyor. Fenerbahçe'nin bu teklif karşısında nasıl bir tutum sergileyeceği merak ediliyor.

AL-AHLİ'DEN FENERBAHÇE'YE FİRMİNO TEKLİFİ

Fenerbahçe'nin kadrosuna kattığı Saint-Maximin'in ardından, Al-Ahli'den sarı-lacivertlilere bir teklif geldi. Suudi Arabistan ekibinin Fenerbahçe'ye Firmino'yu önerdiği iddia ediliyor. Bu transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği büyük bir merak konusu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri