Transfer Var: Galatasray'da Digne çıkmazı | Semih Kılıçsoy'a teklifler var | Fenerbahçe'den Chealsea çıkarması

Transfer sezonu tüm hızıyla devam ederken Süper Lig'in dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un yanı sıra Avrupa'nın önde gelen liglerinden de dikkat çeken transfer haberleri ve iddiaları gündeme gelmeye devam ediyor. 'Transfer Var'da gündemi, gazete manşetlerini derlemeye devam ediyoruz...

Süper Lig'de transfer dönemi hızla devam ederken, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere Türkiye'nin önde gelen kulüpleri ile Avrupa'nın devleri arasında yoğun bir transfer trafiği yaşanıyor. Kulüpler, kadrolarını güçlendirmek için ardı ardına tekliflerle oyuncuları kadrolarına katmaya çalışıyor.

TRABZONSPOR

Uzun süredir gündeminde olan Mykola Shaparenko transferi için yeniden harekete geçti. Dinamo Kiev'in daha önce 10 milyon euro talep etmesi nedeniyle askıya alınan bu transferde, bordo-mavililerin yeni bir girişimde bulunduğu belirtildi. (Kaynak: Fanatik)

FENERBAHÇE

Sarı-lacivertliler orta saha transferinde gözünü İngiltere'ye çevirdi. Sarı-lacivertli ekip, Chelsea'nin genç yetenekleri Lavia ve Ugochukwu'dan birini kiralamayı planlıyor. Bu hamle, Fenerbahçe'nin orta sahasını güçlendirme arzusunun bir göstergesi olarak değerlendiriliyor. Ayrıca, İngiliz ekibi Brighton'un Ferdi Kadıoğlu için teklifini 35 milyon euroya yükselttiği ve Fenerbahçe'nin bu teklifi kabul etmesinin beklendiği iddia ediliyor. (Kaynak: Fanatik)

BEŞİKTAŞ

Siyah-beyazlılarda genç forvet Semih Kılıçsoy için Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Borussia Dortmund ve RB Leipzig'in ardından Ajax da 20 milyon euroluk bonservis bedeliyle Kılıçsoy'u kadrosuna katmak için devreye girdi. Siyah-beyazlılar ayrıca Angel Correa, Diego Moreira, Vladimir Coufal, Nelson Semedo ve Renato Veiga gibi isimlerle temas halinde. (Kaynak: Fanatik, Fotomaç)

GALATASARAY

Sarı-kırmızılılarda transferde hareketli günler yaşıyor. Aston Villa'dan Lucas Digne'yi kiralamak isteyen sarı-kırmızılılar, Fransız oyuncunun 7 milyon euroluk maaşının tamamını karşılamaya hazır olduklarını iletti. Aynı zamanda, Spartak Moskova'nın Derrick Köhn ve Kerem Aktürkoğlu için toplam 22 milyon euro ödemeye hazır olduğu belirtiliyor. (Kaynak: Fanatik)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri