Transfer Var: Kerem ve Barış'a talipler çoğaldı | Osayi'ye İngiltere'den ilgi | Trabzonspor Luuk De Jong'u istiyor!

Transfer sezonu tüm hızıyla devam ederken Süper Lig'in dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un yanı sıra Avrupa'nın önde gelen liglerinden de dikkat çeken transfer haberleri ve iddiaları gündeme gelmeye devam ediyor. 'Transfer Var'da gündemi, gazete manşetlerini derlemeye devam ediyoruz...

Süper Lig devleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor, transfer döneminde hareketli günler yaşıyor. Avrupa'nın önde gelen kulüpleriyle yapılan görüşmeler ve transfer iddiaları gündemde. İşte son transfer haberleri:

KEREM AKTÜRKOĞLU'NA ROMA VE LİLLE TALİP

İspanyol basınında yer alan haberlere göre, Roma ve Lille, Galatasaray’ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu için 10 milyon euroluk tekliflerde bulundu. Galatasaray’ın bu teklifleri değerlendirdiği belirtiliyor. (Kaynak: Akşam)

BARIŞ ALPER YILMAZ’A LİVERPOOL İLGİSİ

Ada basınında çıkan haberlere göre, Liverpool, Galatasaray forması giyen Barış Alper Yılmaz için 30 milyon euroyu gözden çıkardı. Barış Alper Yılmaz'ın Londra’da menajeriyle birlikte transfer görüşmeleri yaptığı iddia edildi. (Kaynak: Akşam)

HAKİM ZİYECH GALATASARAY’DA KALIYOR

Suudi Arabistan’a transfer olacağı konuşulan Hakim Ziyech, Galatasaray’da kalmaya karar verdi. Faslı futbolcu, astronomik bir teklif gelmediği sürece yeni sezonda da sarı-kırmızılı formayı giyecek. (Kaynak: Akşam)

FENERBAHÇE’DEN SANDER BERGE ATAĞI

Fenerbahçe’nin, Burnley forması giyen Norveçli orta saha oyuncusu Sander Berge için resmi teklif yaptığı iddia edildi. Sarı-lacivertlilerin bu hafta içinde olumlu bir haber alabileceği konuşuluyor. (Kaynak: Fanatik)

GALATASARAY’DAN RİCHARD RİOS HAMLESİ

Wendel transferinde çıkmaza giren Galatasaray, rotasını Güney Amerika’ya çevirdi. Sarı-kırmızılılar, Palmeiras forması giyen Richard Rios için 16 milyon euroluk bir teklifle Brezilya kulübünün kapısını çalacak. (Kaynak: Fanatik)

BEŞİKTAŞ’A HERMOSO VE LENGLET İDDİASI

Napoli ile anlaşamayan Mario Hermoso, Beşiktaş’ın yeni savunmacı adayı oldu. Siyah-beyazlılar, savunma hattını güçlendirmek için Barcelona’dan Lenglet’e de yeni bir teklif yapmayı planlıyor. (Kaynak: Fanatik)

BRİGHTON’DAN FERDİ KADIOĞLU İÇİN 33 MİLYON EURO

Brighton'ın, Fenerbahçe’nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu için teklifini 33 milyon euroya çıkardığı ancak sarı-lacivertlilerin bu teklife de olumsuz yanıt verdiği ifade edildi. (Kaynak: Fanatik)

TRABZONSPOR’UN GÖZDESİ LUUK DE JONG

Hollanda basınına göre Trabzonspor, 33 yaşındaki tecrübeli santrfor Luuk de Jong’un peşinde. Bordo-mavililerin, golcü oyuncuyu kadrosuna katmak için yoğun çaba sarf ettiği belirtiliyor. (Kaynak: Fanatik)

KALVİN PHİLLİPS GALATASARAY’A ÖNERİLDİ

Manchester City’nin 49 milyon euroya kadrosuna kattığı Kalvin Phillips’in Galatasaray’a önerildiği iddia edildi. (Kaynak: Fotomaç)

FENERBAHÇE’DEN MATEO KOVACİC HAMLESİ

İngiliz basınında çıkan haberlere göre, Fenerbahçe, Manchester City’den Mateo Kovacic’i transfer etmek istiyor. (Kaynak: Fotomaç)

RADE KRUNİC İÇİN FENERBAHÇE’NİN KARARI

Bosna Hersekli futbolcu Rade Krunic, Jose Mourinho’nun gözüne giremedi. Fenerbahçe, Suudi Arabistan’dan gelen teklifleri değerlendirmeye aldı. (Kaynak: Fotomaç)

OSAYİ-SAMUEL’E FULHAM İLGİSİ

Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Osayi-Samuel’e Southampton’ın ardından Fulham’ın da ilgi gösterdiği belirtildi. (Kaynak: Fotomaç)

LUAN PERES İÇİN BREZİLYA’DAN TALİPLER

Fenerbahçe’nin yeni sezon planlarında yer almayan Luan Peres’e Gremio ve Fluminense’nin talip olduğu ifade edildi. (Kaynak: Fotomaç)

BEŞİKTAŞ’A LUİZ FELİPE VE JOTA MÜJDESİ

Beşiktaş’ın transfer listesinde yer alan Luiz Felipe ve Jota, siyah-beyazlılara gelmeye sıcak bakıyor. İki futbolcu da Al Ittihad takımından ayrılmak istediklerini belirtti. (Kaynak: Fotomaç)

TRABZONSPOR, WOUT WEGHORST’U İKNA ETMEYE ÇALIŞIYOR

Trabzonspor, Hollandalı golcü Wout Weghorst’u renklerine bağlamak için çalışmalarını hızlandırdı. Bordo-mavililer, oyuncuyu ikna etmek için yoğun mesai harcıyor. (Kaynak: Karar)

BEŞİKTAŞ, ASENSİO İÇİN PSG İLE MASADA

Beşiktaş, PSG'nin kadroda düşünmediği Marco Asensio için Fransız ekibiyle masaya oturmaya hazırlanıyor. (Kaynak: Sözcü)

GALATASARAY’DAN İLKAY GÜNDOĞAN HAMLESİ

8 numara arayışlarını sürdüren Galatasaray, İlkay Gündoğan’ın durumunun netleşmesini bekliyor. Sarı-kırmızılılar, satış listesinde bulunan Gündoğan için Barcelona ile anlaşma zemini arıyor. (Kaynak: Takvim)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri