Transfer Var: Mou'nun listesi, Galatasaray'ın büyük hedefi, Trabzonspor'a forvet ve Beşiktaş'ın gençlik aşısı | '7 Haziran 2024'

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere Süper Lig ve Ankara takımlarının transfer haberleri ve iddiaları Transfer Var'da...

Süper Lig'de transfer sezonu, başta Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor olmak üzere birçok takımın gündeminde önemli isimlerle hareketli geçiyor. 'Transfer Var'ın derlediği bilgilere göre, hareketli saatler yaşanıyor.

GALATASARAY'DA BÜYÜK HEDEFLER

Galatasaray, transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. ESPN'de yer alan habere göre, sarı-kırmızılı ekip Manchester United'dan ayrılan Anthony Martial'e talip oldu. Ayrıca, Sofyan Amrabat ve Yusuf Sarı'yı kadrosuna katmaya yakın olan Galatasaray, Inter forması giyen Arnautovic için de harekete geçti.

Başkan Dursun Özbek'in, İlkay Gündoğan transferinin bitirilmesi için transfer komitesine talimat verdiği iddia edildi. Bunun yanı sıra, Benfica ile sözleşmesi biten Rafa Silva ve Tottenham'dan ayrılması beklenen Giovani Lo Celso da Galatasaray'ın hedefleri arasında.

Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu'nun ise Suudi Arabistan ve Avrupa'dan teklifler almasına rağmen Inter Miami'ye transfer olabileceği konuşuluyor. ABD ekibinin, Kerem için 14 milyon euroyu gözden çıkardığı ve Galatasaray'ın bu teklife sıcak baktığı belirtiliyor.

FENERBAHÇE'DE MOURİNHO'NUN LİSTESİNDEKİ İSİM

Fenerbahçe, Jose Mourinho'nun transfer listesinde ilk sıralarda yer alan Victor Lindelöf için düğmeye bastı. Bu transfer, sarı-lacivertli ekibin savunma hattını güçlendirme planlarının bir parçası olarak görülüyor.

Fenerbahçe'de ayrıca PSG'den Gonçala Ramos ismi de iddiaların odağında yer alıyor. Mourinho'nun Batshuayi konusunda olumlu rapor vermesinin ardından o konuda da görüşmeler sürüyor.

İngiliz ve İspanyol basınında Fenerbahçe'nin gündeminde dört yıldız isim yer alıyor: Heung-min Son, Raheem Sterling, İlkay Gündoğan ve Robert Lewandowski. Bu iddialar, sarı-lacivertli taraftarları heyecanlandırmış durumda.

BEŞİKTAŞ'IN HEDEFİNDE 'ÖZCANLAR' VAR!

Beşiktaş, EURO 2024 sonrası Borussia Dortmund forması giyen Salih Özcan için harekete geçmeyi planlıyor. Siyah-beyazlı ekip, Kasımpaşa'nın genç stoperi Yasin Özcan için de görüşmelere başladı. Beşiktaş, oyuncuya 5 yıllık sözleşme önerirken, Kasımpaşa ile bonservis pazarlıkları sürüyor.

TRABZONSPOR'DA HAREKETLİLİK

Trabzonspor'un transfer gündeminde yer alan Alexis Sanchez'in, Türkiye'de oynamaya sıcak bakmadığı öğrenildi. Ancak Fransız basını, Clermont forması giyen Muhammed Cham'ın Trabzonspor'a transferinin yakın olduğunu belirtiyor. Atletico Madrid ile yollarını ayırmaya hazırlanan Savic de bordo-mavililerin radarında. Savic'in 4 milyon euroluk maaş talebinde indirime gitmesi bekleniyor.

TRABZON HÜCUM HATTI İÇİN ÖNEMLİ İDDİALAR

Paul Onuachu yerine forvet arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Roman Yaremchuk ve Wout Weghorst'un ardından Wissam Ben Yedder'i de gündemine aldı. Bordo-mavililer, bu transferlerle hücum hattını güçlendirmeyi hedefliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri